SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ

Empat del Girona a Elx en el primer assalt per pujar

Montilivi decidirà diumenge després d'un partit sense gairebé ocasions

El lleidatà Pere Milla, jugador de l’Elx, disputa una pilota amb el gironí Maffeo.

El lleidatà Pere Milla, jugador de l’Elx, disputa una pilota amb el gironí Maffeo.ELCHE CF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Elx i Girona no van passar ahir de l’empat (0-0) en l’anada de la final del play-off d’ascens a la Lliga, un xoc competit al Martínez Valero, en el qual el quadre local va controlar millor les armes del rival, encara que sense arribar a decantar un bitllet per la tornada a l’elit, que es decidirà a Montilivi diumenge (22.00).

Van passar molts minuts fins al primer acostament a les àrees. L’Elx va començar millor, jugant més a camp del rival, collant-lo i atent a la badada. Va ser a pilota parada com va treure amb perill l’equip local, amb dos córners seguits, un amb intenció de gol olímpic i un altre amb embolic a l’àrea petita.

El trident visitant no olorava la pilota, i menys el millor ariet de Segona, un Stuani vigilat fins i tot en el seu camí cap als vestidors. A l’altra àrea, Nino també vivia en una illa sense companyia encara que va arribar a rematar de cap una centrada de Cruz. El Girona també va haver de conformar-se amb la pilota aturada.

Va acabar una mica millor el quadre gironí el primer acte. Possessió per trobar Borja i Jairo per banda, i la represa també va ser dels de Francisco. Stuani va demanar penal i Ignasi Miquel va refusar en lloc de rematar dos bones centrades. Amb mitja hora al davant per disputar-se, l’Elx es va quedar amb un parell d’arribades per la banda dreta, per acabar els dos equips protegint un resultat que no garanteix res, però que deixa intactes les opcions de tots dos per pujar. Diumenge acabarà per decidir-se qui ascendeix a Primera divisió.

tracking