SEGRE

Futbol

Hamraoui posa el Barcelona en semifinals de la Champions

Dimarts s’enfrontarà al Wolfsburg el proper 25 d’agost a Anoeta per un lloc a la final

Hamraoui posa el Barcelona en semifinals de la Chapions

Hamraoui posa el Barcelona en semifinals de la ChapionsEFE/EPA/Javier Soriano

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un gol de Kheira Hamraoui en el minut 81 va donar la victòria (0-1) al Barça davant de l’Atlético de Madrid en el xoc espanyol de quarts de final de la Lliga de Campions Femenina, celebrat aquest divendres a San Mamés.

La davantera gal·la va resoldre un partit sempre controlat per les catalanes. A poc a poc va créixer l’equip culer fins que en el tram final va aconseguir el gol de la victòria, que els cita en semifinals amb un Wolfsburg que va triturar (1-9) el Glasgow City.

Les de Dani González, amb molts problemes en la seua preparació per cinc casos de positius i un equip amb fitxatges sense temps per acoblar-se, van aguantar un Barça que va necessitar fer un pas més en el seu ritme en el segon temps. Així ho va fer l’actual subcampió de la competició per avançar a la Final a 8 que es disputa a Euskadi.

En els seus primers quarts de final, l’Atletico va plantar cara a un Barça favorit, amb la seua cinquena presència seguida en aquesta ronda. Les de Lluís Cortés van patir per trobar buits, encara que Graham Hansen va demostrar la seua qualitat per banda dreta. La meta blanc-i-vermella Lindahl va donar molta seguretat a les seues.

La sueca va repel·lir qualsevol aproximació rival, encara que Alexia Putellas va tenir el gol cantat si no el treu Tounkara sota pals. El Barça necessitava més velocitat en la seua circulació per sorprendre un Atleti ben plantat, i així ho va fer després del descans.

Mariona va ajudar i molt des de la seua entrada des de la banqueta, en un Barça que trobava més espais i començava a castigar les pèrdues amb velocitat. Putellas va estavellar en el lateral de la xarxa una altra clara i Hansen va continuar apareixent. D’un centre seu per la dreta va nàixer el gol d’Hamraoui, després d’un intent de xilena d’Oshoala que es va convertir en una deixada perfecta per al rematada de la seua companya.

El quadre culer, campió de la lliga espanyola i que ja va guanyar l’Atleti a la final de la Supercopa, s’enfrontarà al Wolfsburg el pròxim 25 d’agost a Anoeta per un lloc a la final.

Hamraoui posa el Barcelona en semifinals de la Chapions

Hamraoui posa el Barcelona en semifinals de la ChapionsEFE/EPA/Javier Soriano

Hamraoui posa el Barcelona en semifinals de la Chapions

Hamraoui posa el Barcelona en semifinals de la ChapionsEFE/EPA/Villar Lopez

tracking