SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Messi no veu clar seguir

El capità, afectat arran de la desfeta de Lisboa, interromp les vacances per reunir-se amb el nou tècnic, Koeman || Leo es veu “més fora que dins”

Leo Messi, durant el partit de quarts de la Lliga de Campions contra el Bayern.

Leo Messi, durant el partit de quarts de la Lliga de Campions contra el Bayern.MICHAEL REGAN / UEFA VIA GETTY IMA / DPA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Leo Messi va interrompre ahir les seues petites vacances a la Cerdanya per reunir-se amb Ronald Koeman, que li va exposar el seu projecte al capdavant del Barça i que compta amb ell. Tanmateix, Leo li hauria dit que no veu clar el seu futur al club i que es veu “més fora que dins”, segons RAC1. Però el blaugrana és conscient que tindria dificultats per sortir a causa de la seua situació contractual. El seu contracte acaba el 2021 i el capità és el més ben pagat (uns 50 milions d’euros), amb una clàusula de rescissió de 700 milions. Des del club van assegurar que el jugador té contracte, que compten amb ell i no van voler fer una valoració sobre la reunió amb Koeman.

L’argentí, molt afectat arran de la desfeta de Lisboa, havia arribat a plantejar-se en les últimes hores el seu futur al Camp Nou. Koeman va assegurar dimecres que estava desitjant entrenar-lo. “És el millor del món i el millor el vols tenir al teu equip i no en el contrari. M’encantaria tenir-lo perquè ell guanya partits. He de parlar amb ell, perquè a més és capità. Té contracte i tant de bo es quedi molts anys aquí”, va dir l’entrenador, que no va tardar ni 24 hores a reunir-se amb Messi. Leo va accedir a aparcar les vacances abans de la pretemporada per acudir a la reunió, a la qual també havia d’anar el secretari tècnic Ramon Planes. En funció del que succeeixi finalment amb Messi, el Barça haurà de prendre mesures respecte a la planificació de la pròxima temporada. Koeman té previst reunir-se amb els altres capitans, Busquets, Sergi Roberto i Piqué, per exposar-los el projecte després de firmar amb el club blaugrana per dos campanyes.

tracking