SEGRE

VOLEIBOL COMPETICIÓ

El Balàfia Vòlei lloga hores de pavelló per falta de lloc

Fan servir les pistes del Sant Jordi i l'Episcopal per donar cabuda als 18 equips

Vanesa Ortega, presidenta del club, i Alfons Tabarés, gerent de Bink Vending, nou patrocinador.

Vanesa Ortega, presidenta del club, i Alfons Tabarés, gerent de Bink Vending, nou patrocinador.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Balàfia Vòlei es veurà obligat aquesta temporada a llogar hores en altres pavellons, ja que al seu recinte habitual, el Municipal Juanjo Garra, disposarà de menys de les que tenia la temporada anterior, amb la qual cosa no poden donar cabuda a la totalitat dels 18 equips que tenen en competició. “La Paeria ens ha donat menys hores, per la qual cosa n’hem d’utilitzar quatre a la setmana al col·legi Sant Jordi i dos més a l’Episcopal, per cobrir les nostres necessitats”, explica Vanesa Ortega, presidenta del club.

El pavelló del Sant Jordi també el va utilitzar el club la temporada passada, i és sense cap cost per a l’entitat, gràcies a un conveni entre el centre educatiu i la Paeria mitjançant el qual cedeix hores als clubs que ho sol·licitin. Per contra, la utilització de l’Episcopal suposarà al club una despesa de 160 euros al mes, és a dir, 1.600 tota la temporada, amb la qual cosa no comptaven. El seu pressupost s’acosta als 90.000 euros aquesta temporada.

El club necessita aquesta pròxima temporada més horaris de pavelló perquè ha creat un grup de tecnificació i manté el treball de formació amb diversos col·legis lleidatans.

D’altra banda, el club començarà la setmana vinent els entrenaments dels equips femenins, així com del cadet i el juvenil masculins, mentre que el 31 d’aquest mes ho faran la resta d’equips i, l’1 de setembre, el sènior masculí que competeix a la Primera divisió estatal. El Balàfia Vòlei, d’acord amb el protocol de l’ús d’instal·lacions municipals i el de la Federació Catalana de Voleibol, ha elaborat un protocol sanitari propi que incideix en el compliment de la distància de seguretat, ús de la mascareta, higiene de mans, presa de temperatura, utilització d’una catifa descontaminant per al calçat i, a més, els pares i mares no podran ser a l’interior del recinte veient les sessions d’entrenament.

El club també estrenarà aquesta temporada patrocinador. Es tracta de la firma Bink Vending, amb la qual han firmat un acord per a una temporada. L’empresa donarà suport econòmic principalment a l’àrea femenina de l’entitat. La presidenta del club, Vanesa Ortega, va signar el conveni amb el gerent de la firma, Alfons Tabarés.

tracking