FUTBOL LLIGA DE CAMPIONS FEMENINA

El Barça, a semifinals

Un gol de Hamraoui a 9 minuts del final dóna el pas a les blaugranes davant d'un combatiu Atlètic || Dimarts s'enfrontaran a un devastador Wolfsburg

Kheila Hamraoui celebra el gol amb què donava la classificació al Barça per a semifinals.EFE / EPA / JAVIER SORIANO

Un gol de Hamraoui en el minut 81 va donar ahir la victòria al Barça contra l’Atlètic (0-1) en el duel de quarts de la Lliga de Campions femenina. La francesa va resoldre un partit sempre controlat per les blaugranes. A poc a poc va créixer l’equip del lleidatà Lluís Cortés, fins que al tram final va aconseguir el gol de la victòria, que les cita a semifinals dimarts amb un Wolfsburg que ahir va esclafar el Glasgow City (1-9) en el seu duel. El conjunt de Dani González, amb molts problemes en la preparació per cinc casos de Covid-19 i un grup amb fitxatges sense temps per acoblar-se, van aguantar un Barça que va necessitar fer un pas més en el seu ritme al segon temps. En els primers quarts, l’Atlètic va plantar cara al favorit, amb la seua cinquena presència seguida en aquesta ronda. Les de Cortés van patir per trobar espais, tot i que Graham Hansen va demostrar qualitat per banda dreta. La portera sueca Lindahl va donar molta seguretat a les seues i va repel·lir qualsevol aproximació blaugrana, tot i que Alèxia Putellas va tenir el gol si no l’arriba a treure Tounkara sota pals. El Barça necessitava més velocitat en la circulació per sorprendre un Atlètic ben plantat, i així ho va fer passat el descans.

Mariona va ajudar i molt entrant de refresc en un Barça que trobava més espais i començava a castigar les pèrdues amb velocitat. Putellas va estavellar al lateral de la xarxa una altra ocasió clara i Hansen va continuar apareixent. D’una centrada seua per la dreta va nàixer el gol de Hamraoui, després d’un intent de xilena d’Oshoala que es va convertir en una cessió perfecta a la seua companya. El quadre blaugrana, campió de la Lliga i que ja va guanyar l’Atlètic a la final de la Supercopa, s’enfrontarà al Wolfsburg alemany dimarts (20.00) a Anoeta.