SEGRE

ESPORTS

Marc Márquez estarà de baixa entre dos i tres mesos més

El campió de Cervera no tornarà a competir fins que estigui totalment recuperat de la fractura del seu braç dret

Marc Márquez estarà de baixa entre dos i tres mesos més

Marc Márquez estarà de baixa entre dos i tres mesos més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pilot lleidatà Marc Márquez (Repsol Honda) estarà de baixa almenys dos o tres mesos més, fins que estigui recuperat al cent per cent de la seua fractura al braç dret, segons ha comunicat aquest dissabte el seu equip.

"El campió del Món de MotoGP i el seu equip, Honda Racing Corporation (HRC), després d’estudiar i contrastar amb diferents especialistes l’abast de la fractura a l’húmer del braç dret que va patir el passat 19 de juliol durant el Gran Premi d’Espanya, han decidit modificar el pla previst de recuperació", va assenyalar l’equip.

"L’objectiu tant de Márquez com de l’equip Repson Honda és el de tornar a la competició quan el braç estigui totalment recuperat, i s’estima que necessitarà entre dos i tres mesos abans de poder pujar-se de nou al seu RC213V", afegia el comunicat.

"HRC no es marca un gran premi concret per a la tornada de l’actual campió del món i continuarà informant sobre l’evolució de la seua recuperació", va agregar l’equip.

Marc va intentar tornar a competir la mateixa setmana en què va ser operat, encara que li va resultar impossible pel dolor que patia després de donar unes voltes amb la moto. Posteriorment va haver de passar una segona vegada pel quiròfan en trencar-se la placa de titani que li van col·locar.

Alberto Puig, director esportiu de l’equip, va explicar que "s’ha parlat molt sobre la recuperació de Marc i dels terminis, però nosaltres des del primer moment, després de la segona operació, hem dit que l’únic termini que existeix és el que estigui recuperat al cent per cent de la seua lesió", va defensar. "No volem precipitar-nos", va afegir.

tracking