SEGRE

MOTOGP GP D?ESTÍRIA

Zarco, sancionat per “pilotatge irresponsable”, sortirà demà l'últim

Pol Espargaró va firmar ahir el millor temps

Àlex Márquez, durant la sessió d’entrenament d’ahir, en què va acabar al lloc 15.

Àlex Márquez, durant la sessió d’entrenament d’ahir, en què va acabar al lloc 15.REPOL MEDIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pilot francès Johann Zarco (Ducati) sortirà demà des de la pit lane en la carrera del Gran Premi d’Estíria, com a sanció per “pilotatge irresponsable” al GP d’Àustria, celebrat en aquest mateix circuit Red Bull Ring de Spielberg el cap de setmana passat. Zarco va protagonitzar un incident amb Morbidelli i la seua moto va sortir volant, passant a escassos centímetres dels caps de Valentino Rossi i Maverick Viñales. Zarco, que ha estat intervingut aquesta setmana d’una fractura d’escafoide a la mà dreta, va ser declarat apte per competir per la Comissió Mèdica del campionat.

Pel que fa a la primera jornada d’entrenaments celebrada ahir, Pol Espargaró (KTM) va marcar el millor temps, mentre que el britànic Sam Lowes (Kalex) i l’italià Celestino Vietti (KTM) van ser els millors en Moto2 i Moto3, respectivament.

Àlex Márquez va acabar la primera jornada al lloc 15, just darrere del francès Quartararo

En MotoGP, el segon millor crono el va firmar Jack Miller (Ducati), sent tercer Andrea Dovizioso (Ducati). Viñales (Yamaha) va ser vuitè i Quartararo (Yamaha) va acabar amb el 14 millor temps, just davant d’Àlex Márquez (Honda).

“Avui ha estat un dia important per a nosaltres, ja que hem provat una nova configuració i ha funcionat bé. Ha estat positiu i he necessitat algunes voltes per canviar una mica l’estil, però a la tarda hem fet un pas endavant”, va indicar Àlex en declaracions facilitades pel seu equip.

“Tinc molt bons temps parcials, però encara hem de treballar una mica per millorar el temps a una volta. El nostre ritme, especialment amb els pneumàtics utilitzats, és bo. Estic molt content de com ha anat avui a Àustria”, va afegir el pilot de Cervera.

tracking