SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

“Acceptaria ser suplent”

Luis Suárez, un dels assenyalats per deixar el Barça, està molest per les filtracions i admetria tenir un rol secundari amb Koeman || “Si volen prescindir de mi, que m'ho diguin ja”

Luis Suárez celebra un gol durant un partit de la passada temporada.

Luis Suárez celebra un gol durant un partit de la passada temporada.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jugador del FC Barcelona Luis Suárez va demanar al club que, si no el volen per a la pròxima temporada, que parlin com més aviat millor amb ell i “no filtrin” el seu nom als mitjans, malgrat que va assegurar que encara no ha mantingut una conversa amb el nou tècnic, Ronald Koeman. “Es parla d’alguns noms que va donar el president, de canvis que es poden donar, però a mi ningú m’ha dit que volen prescindir de mi. Si aquest és el desig del club, estaria bé que el responsable que elegeixi parli directament amb mi. Millor així que filtrar si sóc un dels que volen que surtin. Està per veure”, va dir l’uruguaià en una entrevista a El País.

“Jo també vull el millor per al club i la meua idea és seguir, però si des del club decideixen que sóc prescindible, no tinc inconvenient de parlar amb els que decideixen”, va afegir el charrúa, al qual s’assenyala com un dels responsables per la voluminosa derrota a Lisboa que va suposar l’adéu a la Champions. “No seria just assenyalar només un jugador. Va ser un dia en què tot va sortir malament. Ens vam veure superats i no vam saber com arreglar-ho”, va agregar.

A Elx, a l’anada, els gironins van empatar a zero i confien en els gols de la seua estrella, Stuani

Preguntat pel seu futur, Suárez va dir que “acceptaria un rol de suplent, com l’he acceptat en tota la meua carrera. La competència sempre és bona i si el tècnic considera que he de començar des de la banqueta, no tinc problema amb ajudar l’equip amb el rol que m’atorguin. Encara puc aportar molt a aquest club”.

“Ja se sap que amb la derrota es dispara contra tot i contra tothom. I sí, sóc amic de Messi. És un orgull per a mi. Tinc la sort de comptar com a amic amb una persona excel·lent com Leo”, va sentenciar el davanter uruguaià.

L’Espanyol va empatar 1-1, després del descens a Segona divisió i amb Vicente Moreno al capdavant de l’equip, en un partit amistós a la Ciutat Esportiva Dani Jarque davant de la Sociedad Deportiva Osca, que aquest curs tornarà a jugar a la màxima categoria després que es proclamés campió de la divisió de plata. Va ser el primer test de la pretemporada per als dos conjunts, la qual cosa es va traduir en la gespa amb un futbol inconnex i esfilagarsat per moments, encara que disputat amb ímpetu pels jugadors dels dos bàndols i que va finalitzar en taules (1-1).

El matx, en qualsevol cas, va resultar entretingut per les alternatives, però complicat de jugar. Els dos equips van mostrar més ganes que encert i van evidenciar que estan en plena pretemporada però que tenen ganes d’agradar.

Rafa Mir va rematar espectacularment per sobre del travesser i Nico Melamed va respondre amb una jugada personal que va acabar lleugerament desviada. Va ser l’avantsala al gol blanc-i-blau. Dídac va perseguir una pilota fins a la línia de fons, va aconseguir robar-la i cedir-la al centre de l’àrea i Melendo la va empènyer al fons de la xarxa. L’avantatge local va durar poc perquè Pulido va aprofitar una prolongació de Rafa Mir en un córner per aconseguir l’empat poc abans del descans.

En altres amistosos d’equips de Primera, el Betis de Manuel Pellegrini es va imposar per 1-0 al Cadis, ascendit aquest any a la màxima categoria, mentre que el València va guanyar 1-0 el Castelló i la Reial Societat va vèncer 3-1 el Logronyo.

Luis Suárez celebra un gol durant un partit de la passada temporada.

Luis Suárez celebra un gol durant un partit de la passada temporada.EFE

tracking