SEGRE

MOTOCICLISME MOTOGP

Marc diu adéu al Mundial

El seu equip calcula que Márquez estarà de baixa encara “entre dos o tres mesos” per recuperar-se bé de la fractura || En la previsió més optimista tornarà a l'octubre, sense temps per remuntar

Àlex Márquez, durant la sessió d’entrenaments d’ahir.

Àlex Márquez, durant la sessió d’entrenaments d’ahir.REPSOL MEDIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Marc Márquez ha dit adéu a la possibilitat de revalidar el títol de campió del Món de MotoGP aquest 2020. El de Cervera, que tenia previst tornar a competir el 13 de setembre, estarà de baixa “entre dos o tres mesos”, segons va comunicar ahir el seu equip. Segons la previsió més optimista, tornaria l’octubre, en la recta final del campionat, per la qual cosa, amb 0 punts (va caure a la primera carrera), no tindria possibilitat de remuntar l’avantatge que li treguin els rivals.

“El campió del Món de MotoGP i el seu equip, Honda Racing Corporation (HRC), després d’estudiar i contrastar amb diferents especialistes l’abast de la fractura a l’húmer del braç dret que va patir el 19 de juliol passat durant el Gran Premi d’Espanya, han decidit modificar el pla previst de recuperació”, va assenyalar l’equip.

Alberto Puig va dir que “l’únic termini que existeix és que estigui recuperat al cent per cent de la lesió”

Àlex va lamentar que “la sensació no era la que esperava. No he pogut millorar el meu temps”

“L’objectiu tant de Márquez com de l’equip Repsol Honda és el de tornar a la competició quan el braç estigui totalment recuperat, i s’estima que necessitarà entre 2 i 3 mesos abans de poder pujar-se de nou a la seua RC213V”, afegia la nota. “HRC no es marca un gran premi concret per a la tornada de l’actual campió del món i continuarà informant sobre l’evolució de la recuperació”, va agregar l’equip. Márquez va intentar tornar a competir la mateixa setmana en què va ser operat, encara que el dolor li ho va impedir després de fer unes quantes voltes. Posteriorment va haver de ser operat per segon cop després de trencar-se la placa de titani que li van posar.

Alberto Puig, director esportiu de l’equip, va manifestar: “S’ha parlat molt sobre la recuperació de Marc i dels terminis, però nosaltres des del primer moment, després de la segona operació, hem dit que l’únic termini que existeix és que estigui recuperat al cent per cent de la lesió.”

tracking