FUTBOL PRETEMPORADA

Victòria del Mollerussa

L'equip de Josep Maria Turull venç en un amistós per 2-0 el Guissona || El partit es va jugar a la capital del Pla seguint un estricte protocol sanitari

Una acció del partit que van disputar ahir Mollerussa i Guissona.

Una acció del partit que van disputar ahir Mollerussa i Guissona.JOAN GÓMEZ

El nou futbol, marcat per un protocol que exigeix complir estrictes mesures sanitàries, per prevenir contagis per la Covid-19 va poder veure’s ahir a Mollerussa. Encara que, de fet, els únics que ho van poder veure van ser els jugadors, tècnics, àrbitres i els escassos acompanyants dels futbolistes. El Mollerussa, el primer equip lleidatà de Primera Catalana que es va posar en marxa aquest estiu, va disputar ahir davant del Guissona el primer amistós de la pretemporada. Es va imposar l’equip de la capital del Pla d’Urgell per 2-0 en un matx sense públic i, literalment, a porta tancada, ja que l’estadi només es va obrir per deixar entrar els protagonistes del duel.

“És necessari, però es fa estrany”, explicava després del partit Josep Maria Turull, entrenador del Mollerussa, sobre la sensació de jugar sense públic. “Per ser el primer partit hem jugat a un ritme molt alt, hem dominat i hem creat ocasions. Estic satisfet perquè l’equip ha respost bé i ens nous, també”, afegia. Tot i que el Mollerussa ja hauria pogut marcat a la primera part, no va poder superar el Guissona fins a la segona. Van marcar Ibra i Albert en els últims vint minuts de partit.

Cada equip disposava de dos vestidors, es va prendre la temperatura a tothom tot just accedir a la instal·lació i, per descomptat, excepte els que jugaven, la resta portava màscara i tots es van aplicar gel abans d’accedir al terreny de joc.

El Mollerussa havia de disputar el segon amistós dissabte contra la Seu, però ha estat suspès pel confinament que s’ha aplicat a diversos habitants de la capital de l’Alt Urgell. El club buscarà ara un altre rival.