SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Pere Milla, ídol a Elx

El lleidatà, que va marcar a Girona el gol de l'ascens, estrella de la festa de celebració || Indignació al club gironí per l'actuació arbitral

El lleidatà Pere Milla, davant dels seus companys, ahir durant la celebració de l’ascens.

El lleidatà Pere Milla, davant dels seus companys, ahir durant la celebració de l’ascens.ANTONIO AMORÓS/INFORMACIÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El lleidatà Pere Milla va ser diumenge l’estrella del partit contra el Girona, amb el gol anotat al minut 96 que posava l’equip, l’Elx, a Primera divisió, a costa del Girona. També ho va ser ahir durant la celebració que la plantilla, cos tècnic, directius i autoritats van fer al Martínez Valero. Un acte obligadament íntim a causa de la pandèmia, però en el qual Milla va portar la veu cantant.

I mentre Elx celebra la tornada a Primera, cinc anys després, Girona continuava ahir plorant l’ocasió perduda, enmig de la indignació per l’arbitratge. El col·legiat càntabre López Toca va perdonar l’expulsió a l’il·licità Jonathas a la primera part, però no va dubtar a expulsar Stuani, el pitxitxi del Girona, a la segona.

El Girona es veurà obligat a reduir la massa salarial, que ascendeix a 29 milions, al no pujar a Primera

Stuani va escriure ahir al seu perfil de Twitter: “Passen les hores i no trobaré explicació a tanta injustícia. Només puc fer una cosa i és tornar a aixecar-me com he fet tota la vida. El futbol ens ha colpejat dur, però estic segur que ens ho tornarà algun dia.”

Al no ascendir, el Girona es veurà obligat a reduir la seua massa salarial, que aquesta temporada ha ascendit a 29 milions d’euros, gràcies al fons de compensació pel descens de Primera i que aquesta temporada ja no tindran.

Pere Milla, que ja havia jugat a Primera amb l’Eibar la temporada 2018-19 i va estar al Getafe en la 2014-15, va ser un dels convidats aquest diumenge a la nit al programa El Larguero, on va dir: “No puc parar de riure, no m’ho crec! Quina barbaritat! Si em diuen això fa un any o menys...” i va recordar que Pacheta, entrenador de l’equip, ha portat l’Elx a Primera des de Segona B.

Després de l’encontre, Pere Milla també va tenir un record per al play-off d’ascens que va perdre amb el Lleida, amb la qual cosa va donar a entendre que coneix les dos cares de la moneda.

“És un orgull i un plaer formar part de la història de l’Elx. Això no és només meu, és de tot Elx i l’afició. Quan l’he vist venir, he rematat jo i tot Elx ha empès amb el cap.”

tracking