SEGRE

DEPORTES

Suárez, al carrer

Ronald Koeman comunica a l'uruguaià, íntim amic de Messi i tercer màxim golejador de la història del club, i a Arturo Vidal que no compta amb ells, malgrat que tenen contracte || En canvi, vol recuperar Coutinho, campió de la Champions amb el Bayern

Ronald Koeman, la setmana passada quan va ser presentat com a nou entrenador del FC Barcelona.

Ronald Koeman, la setmana passada quan va ser presentat com a nou entrenador del FC Barcelona.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nou tècnic del FC Barcelona, Ronald Koeman, ja ha comunicat a Luis Suárez que no compta amb ell per a la pròxima temporada, segons va informar RAC1. Koeman va trucar per telèfon ahir a l’uruguaià per dir-li que no entra en els seus plans, per la qual cosa s’obre ara el termini perquè el davanter acordi la sortida del club blaugrana, amb el qual tenia un any més de contracte més un altre d’opcional si jugava certa quantitat de partits. La remodelació anunciada pel president Josep Maria Bartomeu es carregarà un Suárez, tercer màxim golejador en la història del club, que ha aconseguit 198 dianes amb el Barça, onze de les quals aquest any, amb la qual cosa ha superat mites com Kubala o Samitier, a més de donar 97 assistències. L’última diana va ser en els quarts de final de la Champions, contra el Bayern, en el fatídic 2-8. I és que Suárez, el millor soci de Messi i íntim amic de l’argentí, ho ha jugat tot com a titular. En total, ha disputat 283 partits en els seus sis anys en el club, 36 dels quals aquesta última campanya.

Posteriorment, Koeman va contactar amb Arturo Vidal per comunicar-li que tampoc entra en els seus plans. L’holandès, en canvi, va parlar amb Philippe Coutinho –flamant campió d’Europa amb el Bayern– per dir-li que té un forat a l’equip blaugrana, segons va explicar Mundo Deportivo. Tampoc seguiran altres jugadors com Umtiti i Rakitic, que ja va estar a la venda la temporada

“El Wolfsburg és favorit per història, però hem millorat i estem a un nivell top mundial”

passada

, però sí Busquets.

D’altra banda, Koeman va assenyalar que “és un plaer” tenir a les seues ordres Leo Messi i el seu convenciment que l’argentí “trobarà el seu espai en l’evolució de l’equip”, en declaracions a BarçaTV+.

Quant al seu estil, el neerlandès va destacar que li “agrada ser directe i tenir una bona comunicació amb els jugadors”. També va elogiar el seu compatriota Frenkie de Jong, al qual ja ha tingut a les seues ordres en la selecció nacional. “El rendiment que ha mostrat fins ara és boníssim. I no és una empresa senzilla per a un jugador jove que arriba al Barça.” Segons Koeman, el seu objectiu és “jugar un futbol ofensiu i guanyar títols”, com en l’era Cruyff que va viure.

El Barça del lleidatà Cortés busca repetir l’accés a la final de la ChampionsEl FC Barcelona s’enfrontarà avui al Wolfsburg alemany (20.00 hores/GOL) a semifinals de la Lliga de Campions femenina, a la recerca d’una nova classificació per a la final continental davant d’un rival exigent que ja sap el que és regnar a Europa i que ve d’aclaparar els seus rivals a les eliminatòries prèvies. L’entrenador barcelonista, el lleidatà Lluís Cortés, es va mostrar ahir confiat a poder repetir l’accés a la final, una cosa que veu possible perquè les seues jugadores estan “per competir davant de qualsevol rival”.

tracking