SEGRE

HOQUEI COMPETICIÓ

El Llista obrirà la Lliga a casa

Tant el Vila-sana com l'Alpicat començaran la competició com a visitants, després del sorteig d'ahir a Sant Sadurní || L'OK Lliga arrancarà el dia 26 de setembre i la de Plata, el 10 d'octubre

Un moment de la presentació de les competicions d’hoquei, ahir a Sant Sadurní d’Anoia.

Un moment de la presentació de les competicions d’hoquei, ahir a Sant Sadurní d’Anoia.RFEP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Llista començarà la Lliga al pavelló de Bell-lloc, la seua nova casa fins que pugui tornar a jugar a l’Onze de Setembre. En canvi, el Vila-sana i l’Alpicat ho faran com a visitants, segons va oferir ahir el sorteig de l’OK Lliga masculina i femenina i l’OK Lliga Plata, que va tenir lloc durant la presentació de les competicions, acte celebrat a les caves Freixenet de Sant Sadurní d’Anoia. L’estricte protocol sanitari va limitar la representació dels clubs a només una persona. Pel Vila-sana va assistir-hi l’entrenador, Jordi Capdevila; per l’Alpicat ho va fer el president, Ricard Vizcarra, mentre que el Llista no hi va enviar ningú i va seguir l’acte telemàticament.

L’OK Lliga masculina començarà el dia 26 de setembre i el Lleida Llista rebrà a Bell-lloc el Vendrell, mentre que la primera sortida serà el dia 3 d’octubre a la pista del Noia. La competició la disputen aquesta temporada 16 equips, dels quals baixen els quatre últims, mentre que l’11è i el 12è jugaran un play-off per la permanència amb el segon de cada grup d’OK Plata. “Serà una temporada molt difícil”, explicava Enric Duch, ja que “poden baixar fins a sis equips”.

L’assistència a l’acte de presentació de les competicions es va limitar a una persona per club

L’OK Lliga femenina es divideix en dos grups de vuit i els quatre primers de cada un juguen una segona fase pel títol i els altres quatre, pel descens. El Vila-sana visitarà el Bigues i Riells el 26 de setembre i el seu primer partit a casa serà el 3 d’octubre contra el Vilanova. El seu president, Ramon Porta, celebrava el grup que els havia tocat perquè “només tenim un desplaçament fora de Catalunya [a Astúries] i això econòmicament és bo”.

Ricard Vizcarra, president de l’Alpicat, celebrava haver quedat enquadrat al Grup Sud també per motius econòmics: “Eludim els tres equips gallecs que hi ha.” A l’OK Lliga Plata hi ha dos grups de dotze equips dels quals el primer puja a l’OK Lliga i els dos segons promocionen amb l’11è i 12è de la classificació. La competició en Plata començarà el dia 10 d’octubre i l’Alpicat visitarà l’acabat d’ascendir Espanyol i el seu primer partit a casa serà amb el Rivas el dia 17 d’octubre.

La competició torna avui amb la Lliga CatalanaLa competició d’hoquei patins torna avui, després de cinc mesos sense activitat, amb la Lliga Catalana, la primera ronda de la qual es disputa a doble partit. Avui juguen Mataró-Barcelona i Vendrell-Noia. Pel que fa al Lleida Llista, jugarà aquest divendres a Mollerussa contra l’Igualada, en un partit previst a les 21.00 hores i que es jugarà sense públic.

tracking