SEGRE

BÀSQUET LLIGA LEB PLATA

El pivot Elijah Schmidt, cinquè fitxatge del Pardinyes

Amb el nord-americà amb passaport alemany, el club ja té set jugadors

Elijah Schmidt, en una esmaixada durant un partit de l’NCAA nord-americana.

Elijah Schmidt, en una esmaixada durant un partit de l’NCAA nord-americana.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pivot nord-americà amb passaport alemany Elijah Schmidt s’ha convertit en el cinquè fitxatge del CB Pardinyes. El jugador, de 23 anys i 2,04 d’estatura, arriba a Lleida procedent de la Universitat Texas A&M-CC Islanders i després de jugar les quatre últimes temporades a la Southland Conference de l’NCAA. Amb Schmidt, el CB Pardinyes ja compta amb set jugadors per a la temporada vinent, i ara està pendent de dos o tres incorporacions més per donar per tancada la plantilla. El tècnic, Gerard Encuentra, compta de moment amb els renovats Marc Rubín de Celis i Carlos Gasque i les incorporacions de David Òrrit, Oriol Besora, Mats Bonde, Jordan Rogers i Elijah Schmidt.

En la seua última temporada com a universitari, Schmidt va jugar 32 partits, dels quals en 16 ho va fer com a titular. Va firmar una mitjana de sis punts i cinc rebots per partit, i cal destacar l’encert en el llançament amb un 56,8 per cent. Fins i tot en set ocasions va ser el màxim rebotejador del seu equip per demostrar així la seua capacitat sota la cistella i va sumar dobles xifres en set partits.

El tècnic de l’equip, Gerard Encuentra, va comentar respecte al nou fitxatge: “Estic molt content amb la incorporació d’Elijah al nostre equip. És un jugador del qual esperem que aporti molt en el nostre joc interior”, i va afegir que “no és el típic pivot alt i atlètic, però és un jugador fort i amb mobilitat del qual esperem que demostri la seua energia i capacitat de sacrifici”.

Encuentra va valorar també que “és un jugador que es deixa la pell al parquet i que lluita de manera constant. Ens permetrà sumar punts i rebots a força d’insistència. És un molt bon jugador en el bloqueig directe i, a més, té molt bon llançament des de mitjana distància. Defensivament també és molt bon jugador i estic segur que ens podrà aportar moltes coses i que amb la seua ètica de treball s’adaptarà ràpidament a l’equip”, va concloure el tècnic.

Pendents de poder acabar de tancar tota la plantilla, el CB Pardinyes té previst iniciar la pretemporada dilluns vinent, dia 31. Encuentra dirigirà una primera sessió de treball a partir de les 20.00 i de dos hores de durada.

tracking