SEGRE

FUTBOL LLIGA DE CAMPIONS

Sense final amb dignitat

El Barça femení que entrena el lleidatà Lluís Cortés cau a semifinals davant del Wolfsburg || La falta de 'punch' i decisions arbitrals el van condemnar

Mariona Caldentey, Oshoala i Carolina Graham Hansen es mostren abatudes després de l’eliminació.

Mariona Caldentey, Oshoala i Carolina Graham Hansen es mostren abatudes després de l’eliminació.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Barcelona, que dirigeix el tècnic de Balaguer Lluís Cortés, va caure eliminat a semifinals de la Lliga de Campions femenina al perdre ahir contra el Wolfsburg, en un partit molt disputat en el qual la falta de punteria va passar factura a l’equip català (1-0).

Lluís Cortés ja havia advertit la vigília que havien crescut molt en les últimes temporades i que el matx no tindria res a veure amb l’eliminatòria del 2014, quan les alemanyes van superar molt sobradament.

L’estrella blaugrana, la davantera noruega Graham Hansen, va avisar el primer minut que aquest Barça anava seriosament. Les blaugranes van dominar durant molts moments de la primera meitat el rival, encara que les germàniques són veloces i perilloses a la contra i cada pèrdua de les blaugranes portava suspens. Hansen va ser la millor del primer període, cada pilota que tocava duia intenció o perill, com un córner al qual no va arribar per poc Oshoala en la millor ocasió blaugrana. Hi hauria pogut haver penal de Hendrick, però la Champions femenina no té videoarbitratge per a desconsol d’un Barça que també va patir en les ràpides transicions del conjunt germànic. Pintava bé per a un Barça que va augmentar les il·lusions amb una bona sortida al segon temps, però el Wolfsburg havia donat alguns avisos i va mossegar en el minut 58, en una jugada en la qual va faltar més contundència blaugrana, que va permetre a Rolfö resoldre després de diversos refusos en l’àrea.

L’equip germànic, fort físicament, tenia el xoc on volia i a les jugadores de Lluís Cortés els va tocar buscar un empat que hauria pogut arribar de les botes de Mariona. Avui juguen la segona semifinal PSG i Lió (San Mamés, 20.00).

tracking