SEGRE

CURSES DE MUNTANYA CORONAVIRUS

Ajornat el Buff Festival Vall de Boí al juliol del 2021

A causa de les restriccions que no hi hagi reunions de més de deu persones || Estava previst celebrar-se del 4 al 6 de setembre

Corredors durant una edició de la Buff Epic Trail.

Corredors durant una edició de la Buff Epic Trail.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de la Vall de Boí, d’acord amb Original Buff i l’empresa Ocisport, organitzadors del Buff Mountain Festival Vall de Boí de carreres de muntanya, han decidit suspendre l’esdeveniment que estava previst celebrar entre els dies 4 i 6 de setembre. D’aquesta manera, les noves dates seran del dia 8 a l’11 de juliol del 2021.

Aquesta decisió d’ajornar la cita s’ha pres, segons van explicar els organitzadors, “arran de la nova situació decretada i malgrat celebrar-se dins d’una comarca amb un dels riscos més baixos de contagis de Catalunya”. El comunicat també assenyala que “encara que sembla que les competicions esportives no estan directament afectades per les noves mesures”, s’ha considerat que la millor decisió era anul·lar l’edició d’aquest any.

Coincidirà amb els Mundials de Skyrunning que s’havien de celebrar aquest any i es van cancel·lar

Encara que el nivell de participants previst era inferior al d’altres anys i que havien pres totes les mesures de seguretat i protocols aprovats per les federacions, l’organització considera que la celebració del festival “no ajudaria a mantenir trobades d’un màxim de deu persones i per això s’ajornen totes les competicions fins a l’any 2021”. D’aquesta manera, el Buff Mountain Festival coincidirà en les mateixes dates que els Campionats del Món de Skyrunning ISF que s’havien de disputar aquest estiu i que ja es van ajornar el mes d’abril passat.

D’altra banda, l’empresa Ocisport va recordar que totes les persones inscrites rebran un correu electrònic en què podran elegir entre dos alternatives: la devolució íntegra de l’import de les proves o el traspàs a la inscripció del 2021. El termini estarà obert entre l’1 de setembre i el 15 d’octubre. Passat aquest termini, la inscripció es traspassarà automàticament a l’edició del 2021, i no podrà reclamar-se.

tracking