BÀSQUET LLIGA FEMENINA

El Sedis cau al Palau

Les urgellenques perden contra el Saragossa 71-90 en el primer amistós de pretemporada, jugat sense públic || Dissabte jugaran a la pista aragonesa

El tècnic urgellenc, Bernat Canut, dóna instruccions a les jugadores en un moment del partit.AE SEDIS

El Sedis de la Seu d’Urgell va perdre ahir contra el Saragossa per 71-90 al primer amistós de la pretemporada, disputat sense públic al Palau d’Esports. L’equip saragossà es va mostrar més encertat que les pupil·les de Bernat Canut i es va emportar tots els parcials del duel. Al descans ja guanyaven per 38-49.

El matx ja es va posar difícil des del principi per a les jugadores del Cadí, al trobar-se amb un rival molt encertat des de la línia de tres punts. Un primer triple de Vanloo i dos de seguits de Haley van catapultar les aragoneses en el marcador (2-11). La reacció va arribar de la mà d’una inspirada Ariadna Pujol (6 punts), una encertada Laia Raventós, que empatava el partit a 17 i els punts interiors de Quinn Dornstauder (6 punts), per tancar el primer quart 19-22.

L’equip aragonès es va anotar tots els quarts i al descans ja guanyava les locals per 38-49

En l’arrancada del segon quart de nou el Saragossa va ampliar la diferència, i després va arribar un intercanvi de cops que tampoc va ajudar les urgellenques, que se’n van anar al descans perdent 38-49.

Una dura defensa aragonesa va impedir qualsevol possibilitat de remuntada al tercer quart, quan les visitants van ampliar la renda fins un 38-51. Un 7-0 després d’un triple de Bahí i cinc punts seguits de Raventós van permetre retallar al Sedis, que va tenir el parcial més ajustat del partit (21-22), encara que el Saragossa mantenia un còmode avantatge (59-70).

Amb onze punts per sota, el Cadí va sortir a l’últim quart disposat a retallar la distància, però la superioritat física visitant i l’encert exterior les van portar fins i tot a ampliar la renda, fins al 71-90 final.

Les anotacions pel Sedis van quedar així: Peña (7), Mestres (2), Etxarri (5), Bahí (3), Geldof (8) –inicial–, Williams (8), Raventós (12), Palomo, Pujol (9), Garcia, Jespersen (3) i Dornstauder (14).

Pel Saragossa: Vanloo (3), Wurtz (14), Gorecki (22), Nicholls (7), Gatling (20) –inicial–, Ayuso (12), Hernández, Sangare (6), Handy i Omerbasic (6).

Dissabte tornaran a jugar a la pista del Saragossa.