SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Jugadors del Lleida sol·liciten al club que els deixin marxar

L'acusen de tenir deutes amb alguns, tot i que la Comissió Mixta ho va descartar

Estat d’abandó i deixadesa que mostrava ahir l’Annex, al costat del Camp d’Esports.

Estat d’abandó i deixadesa que mostrava ahir l’Annex, al costat del Camp d’Esports.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Guerra oberta entre alguns dels jugadors que van firmar pel Lleida fins al 30 de juny i el club. Alguns d’aquests futbolistes van fer públic ahir un comunicat, que no anava firmat, en què denuncien “l’actitud” del Lleida “i els danys i perjudicis que això ens està provocant”. Es referien amb això a la decisió anunciada en el seu dia pel Lleida de prorrogar “de manera indefinida” els esmentats contractes mentre el club es mantingués en ERTO.

El comunicat dels jugadors assenyalava que el Lleida “obstaculitza la nostra possibilitat d’incorporació a altres equips de cara a la temporada 2020/2021, manifestant públicament que seguim vinculats al club i fins i tot amenaçant amb accions legals als equips que puguin estar interessats en nosaltres com a futbolistes” i afegien que això havia “truncat algunes propostes de contracte, la qual cosa ens està causant greus perjudicis”. Així mateix, denuncien que “en alguns casos, el Lleida Esportiu manté deutes pendents amb nosaltres corresponents a la temporada 2019/2020”.

La Comissió Mixta AFE-Segona B va certificar el dia 14 que el Lleida no tenia deutes. Encara que el comunicat no tenia firma, almenys cinc el van reproduir a les seues xarxes socials i, segons un d’ells, el subscrivien uns deu.

El Lleida va respondre amb un altre comunicat en el qual reiterava que la seua voluntat havia estat sempre la de competir, a més de tenir “el màxim respecte per la salut dels treballadors” i el seu “dret al treball”, i va afegir que era “totalment fals que el Lleida Esportiu tingui cap deute amb cap dels treballadors”, remetent-se al comunicat d’AFE i RFEF.

A aquest comunicat van respondre jugadors en xarxes socials. Adri León va insistir que “es deuen diners” i que “una altra cosa” era que alguns no haguessin denunciat a la Comissió Mixta. “Ja prou de mentides”, concloïa. I Marc Trilles va escriure: “Ni teniu vergonya ni la coneixeu. Pagueu!!!”.

D’altra banda, el jutjat social número dos de Lleida ha notificat a través del BOP una sentència per una demanda de Bojan Radulovic contra el club a causa “del desconeixement de l’actual domicili de la part demanda Lleida Esportiu”.

tracking