SEGRE

VOLEIBOL PRIMERA DIVISIÓ

El Balàfia Vòlei fitxa l'històric Eddy Herrera

Jugador de l'Episcopal i Vòlei Lleida entre 2005 i 2006 || Va participar en els Jocs d'Atenes

Eddy Herrera, amb la samarreta de Balàfia Vòlei.

Eddy Herrera, amb la samarreta de Balàfia Vòlei.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Rodi Balàfia Vòlei comptarà amb un reforç de luxe de cara a la temporada vinent després d’arribar a un acord amb l’històric Eddy Herrera, que va jugar a la Divisió d’Honor amb Episcopal i Vòlei Lleida entre el 2005 i el 2006. El veneçolà torna a Lleida per contribuir amb la seua experiència al creixement del projecte del club, el primer equip del qual competirà una temporada més a Primera Estatal.

Enderwin Herrera, de 36 anys, és un ofensiu en zona quatre que ha desenvolupat la majoria de la seua carrera esportiva a Finlàndia, on va ser campió de Lliga i Copa amb el Kokkolan Tiikerit. Al país escandinau va ser designat millor jugador en dos ocasions, l’any 2007 i el 2009. El nou jugador del Rodi Balàfia Vòlei també va ser internacional amb la selecció de Veneçuela, amb la qual va disputar els Jocs Olímpics d’Atenes. A Finlàndia també va defensar els colors del Raisio Loimu i Pielavesi Sampo, i té experiència en les màximes categories de països com República Txeca, Colòmbia, França i Estònia.

El jugador veneçolà, que ja es troba a Lleida i ha pogut conèixer les instal·lacions del pavelló Juanjo Garra, serà part de la plantilla, que dimarts iniciarà els entrenaments de pretemporada. L’única incorporació fins al moment era la d’Ángel Martín, que torna al club després de dos anys sense jugar, i continuen de la passada temporada Àlex Roig, Pau Banda, Ferran Espasa, Óscar Rodríguez, Juanjo Martínez, Didac Salas, Ramon González i l’argentí Leo Misere. El tècnic Xavi Balsells, que es va fer càrrec de l’equip la campanya passada, no seguirà al càrrec perquè es trasllada a Barcelona per motius professionals i ja s’ha compromès amb el FC Barcelona per entrenar alguns dels equips base de la secció femenina. Tampoc no continuaran a l’equip Marc González i Jordi Martínez, que abandonen la pràctica del voleibol, ni els del planter Enric Pedrico i Eloy Jaray, que per motius d’estudis viuran a Barcelona i ja han fitxat pel Barça per aquesta temporada.

tracking