BÀSQUET LLIGA ACB

Triomf del Manresa a l'amistós amb l'UCAM al Barris Nord

Manresa i UCAM Múrcia van oferir el primer duel de la pretemporada al Barris Nord.

El Manresa es va imposar ahir a l’UCAM Múrcia en un amistós de pretemporada de la Lliga ACB que es va disputar al Barris Nord (90-76). El conjunt del Bages va acabar sentenciant a la segona meitat, després d’una primera meitat molt igualada.

El primer quart va acabar amb un mínim avantatge per als murcians (20-22), tot i que el Manresa va poder ajustar encara més el marcador abans d’arribar al descans (44-45). Va ser al tercer quart quan el Manresa va aconseguir capgirar l’electrònic per entrar als últims deu minuts amb un favorable 72-61.

Finalment, el conjunt que dirigeix Pedro Martínez es va imposar al de Sito Alonso en un partit que es va disputar a porta tancada. L’UCAM Múrcia es va quedar concentrat a Lleida després del partit, ja que demà (20.30) disputarà un nou amistós de pretemporada al Barris Nord amb el FC Barcelona, que serà de nou a porta tancada a causa de la crisi sanitària.