SEGRE

HOQUEI OK LLIGA PLATA

L'Alpicat obre amb un 'stage' a 2Llacs la pretemporada

Amistós amb el Llista el 16 de setembre

Els jugadors de l’HC Alpicat, ahir a les instal·lacions 2Llacs, a Gimenells i el Pla de la Font.

Els jugadors de l’HC Alpicat, ahir a les instal·lacions 2Llacs, a Gimenells i el Pla de la Font.HC ALPICAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La plantilla de l’HC Alpicat, que tornarà a competir a l’OK Lliga Plata, va donar inici ahir a la pretemporada amb un petit stage a les instal·lacions de 2Llacs, a Gimenells i el Pla de la Font. Aquest primer cap de setmana la feina és eminentment física i, a partir de demà, els jugadors de Xavi Roy començaran a treballar al Pavelló Municipal d’Esports Antoni Roure Vila, d’Alpicat.

“Per precaució, només han començat a treballar els jugadors de la primera plantilla”, va explicar el president del club, Ricard Vizcarra. “El cap de setmana que ve faran l’stage els jugadors de l’equip júnior i els del filial. Aquestes primeres jornades tenen com a objectiu treballar l’aspecte físic. 2Llacs té l’avantatge que és molt a prop i permet fer molta varietat d’exercicis”, va afegir.

El club també té tancat el calendari d’amistosos. El primer serà ja el 4 de setembre, davant del Vila-seca i destaca també el que jugaran amb el Lleida Llista, a Bell-lloc, el 16 de setembre. En total seran sis partits de preparació, abans d’iniciar la Lliga, el 10 d’octubre a la pista de l’Espanyol.

tracking