FUTBOL COMMUNITY SHIELD

L'Arsenal doblega per penals el Liverpool

Jugadors de l’Arsenal celebren la victòria contra el Liverpool.

Jugadors de l’Arsenal celebren la victòria contra el Liverpool.EFE

L’Arsenal es va proclamar ahir campió de la Community Shield després d’imposar-se al Liverpool als penals (1-1 i 5-4 a la tanda), i va conquerir així el primer títol de la temporada a Anglaterra i la quarta Supercopa en els últims 7 anys.

El conjunt gunner, dirigit per Mikel Arteta, es va avançar als 12 minuts gràcies a un cop amb la dreta superb de Pierre-Emerick Aubameyang. Un autèntic golàs que va fer justícia a la gran arrancada dels londinencs. El Liverpool va tardar a ficar-se al partit. El vigent campió de la Premier va aguantar i va arribar amb vida al segon assalt. Va ser llavors quan l’equip de Jurgen Klopp va millorar i va empatar al minut 75, en una gran combinació entre Salah i Takumi Minamino. Ja no hi va haver més gols i el trofeu es va decidir als penals, amb Aubameyang, que va marcar el decisiu.