HOQUEI LLIGA CATALANA

Empat insuficient

El Lleida Llista no pot remuntar i queda eliminat davant de l'Igualada per un global de 6-5 || Va tenir el triomf a l'abast però li va faltar encert a porta

L’equip mèdic s’emporta Diego López del camp al rebre un cop fortuït al cap.

L’equip mèdic s’emporta Diego López del camp al rebre un cop fortuït al cap.EFE

La trajectòria del Lleida Llista a la Lliga Catalana ha estat curta i l’equip d’Albert Folguera no ha pogut passar de la primera ronda, la de vuitens de final. Després de perdre divendres a Mollerussa per 3-4, ahir necessitava remuntar al pavelló de Les Comes, però no va passar de l’empat (2-2), per la qual cosa va ser l’Igualada el que va avançar a quarts de final per un global de 6-5 al còmput global de l’eliminatòria. La falta d’encert davant de la porteria defensada per Elagi Deitg va acabar condemnant els lleidatans.

El Llista necessitava guanyar a Igualada, però va ser l’equip local el que es va avançar en el marcador gràcies a un gol de Roger Bars al minut 7. L’1-0 obligava els lleidatans a marcar tres gols per passar a la següent ronda.

I semblava que ho aconseguirien, ja que abans del descans el Llista havia capgirat l’electrònic. Àlex Joseph va aconseguir el gol de l’empat en el minut 13 i, tres més tard, Andreu Tomàs firmava l’1-2.

El Llista va saltar a pista a la segona part disposat a completar la remuntada i ho va tenir a l’abast quan, al minut 34, els àrbitres van castigar l’Igualada amb una falta directa. Però Oriol Vives va estavellar la bola al travesser i, pràcticament a la jugada següent, Bernat Yeste va marcar el 2-2, que portava l’Igualada a quarts. Hauria pogut avançar-se l’Igualada gràcies a una falta directa acumulativa, però Martí Serra va parar el llançament de Sergi Pla. Al 36 qui va fallar va ser Sergi Folguera, en una altra oportunitat perduda i en l’últim minut cada equip va disposar d’un llançament directe. Bruno va fallar per al Llista i Tety Vives va errar un penal, després d’una roja a Andreu Tomàs. 2-2 i l’Igualada als quarts de final de la Lliga.

Albert Folguera dóna instruccions als jugadors, ahir a Igualada.