SEGRE

BÀSQUET LEB OR

N'Guessan, un nou 'sostre' per tancar la plantilla

El Força Lleida es reforça amb el pivot holandès, de 22 anys i 2,13 metres

Lucas N’Guessan durant la seua etapa universitària a East Tennessee State.

Lucas N’Guessan durant la seua etapa universitària a East Tennessee State.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ICG Força Lleida va tancar ahir la plantilla per al curs 2020-21 amb la incorporació de l’holandès Lucas N’Guessan, un pivot de 22 anys i 2,13 metres que reforça la posició de center al costat del nord-americà Michael Buchanan, que té la mateixa altura. Dos sostres amb què l’equip garanteix intimidació i rebot a la pintura. Joaquín Prado, director esportiu del club, va afirmar ahir que N’Guessan “és un cinc amb excel·lent capacitat atlètica que ha tingut una molt bona evolució en la seua etapa als Estats Units i que té molt marge per continuar creixent a la nostra Lliga”. La gran mobilitat de l’holandès, malgrat la seua estatura “ens donarà dinamisme quant al joc ofensiu, així com una gran capacitat d’intimidació en l’àmbit defensiu”, va afegir Prado.

N’Guessan va nàixer a De Lier, localitat propera a Rotterdam i la Haia, el 6 de novembre del 1997, i es va iniciar als Països Baixos i va passar després a formar part de la Canarias Basketball Academy de Tenerife, alhora que representava el seu país a l’Europeu B sub-18 de l’any 2015. Va iniciar la seua carrera universitària als Estats Units el 2016, a Oklahoma State, on va tenir escàs protagonisme, per la qual cosa es va traslladar a la East Tennessee State el 2018. La temporada

Vecvagars, Marcus Vinicius, Bulic, Hester, Buchanan i N’Guessan són les novetats de la temporada

passada

va fer de mitjana 8,9 punts i 5,8 rebots en 21,5 minuts per partit a l’NCAA. Amb l’arribada de N’Guessan, el Força Lleida tanca el capítol de fitxatges abans d’iniciar dimecres els entrenaments de pretemporada. També seran novetat Vecvagars, Marcus Vinicius, Bulic, Hester i Buchanan. Segueixen respecte a l’anterior temporada Adrián Chapela, Eddy Polanco, Agustí Sans, Miki Feliu i Fernando Sierra. L’equip tindrà 11 fitxes i reforçarà els entrenaments i convocatòries amb els jugadors vinculats del CB Alpicat.

Lucas N’Guessan durant la seua etapa universitària a East Tennessee State.

Lucas N’Guessan durant la seua etapa universitària a East Tennessee State.

tracking