CICLISME COMPETICIÓ

Quatre medalles per a Lleida al Campionat de Catalunya

La lleidatana Maria Banlles es va penjar la medalla d’or.

Els ciclistes lleidatans van aconseguir quatre medalles, tres d’or i una de plata, en els Campionats de Catalunya de Ciclisme a la Carretera que s’han disputat aquest cap de setmana passat.

La primera medalla va arribar la jornada de dissabte, quan l’urgellenc Arnau Solé (Controlpack Yupih), va aconseguir a Santa Eulàlia de Ronçana la medalla de plata a la prova en ruta, en la categoria Elit.

Les medalles d’or van arribar la jornada de diumenge. El Circuit de Catalunya de Montmeló va ser l’escenari del campionat de Catalunya de contrarellotge individual i la ciclista d’Alfarràs Maria Banlles (Soopela Womens Team), va firmar el millor temps i es va emportar el títol en la categoria sub-23. Banlles revalidava així la medalla d’or que ja havia aconseguit en aquesta modalitat l’any 2019.

Per la seua part, el ciclista de Puigverd Albert Masana (Controlpack Yupih), que l’any passat va quedar subcampió en CRI Elit, es va penjar en aquesta ocasió la medalla d’or i, a més, va dedicar el títol al desaparegut Modest Capell, en un gest molt emotiu.

Finalment, el ciclista de Tàrrega Manel Seco (Bici 3.0), també es va penjar la medalla d’or al ser el més ràpid en la seua categoria, en aquest cas la de Màster 50.