SEGRE

VOLEIBOL PRIMERA NACIONAL

El Balàfia Vòlei obre la temporada amb una plantilla molt renovada

Carlos Oca veu motius per ser ambiciosos

La plantilla del Balàfia Vòlei, ahir abans d’iniciar la primera sessió d’entrenament.

La plantilla del Balàfia Vòlei, ahir abans d’iniciar la primera sessió d’entrenament.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Balàfia Vòlei va iniciar ahir la pretemporada per afrontar una nova temporada a la Primera Nacional que el tècnic, Carlos Oca, una de les novetats de l’equip, afronta amb ambició, encara que també amb la incertesa pròpia d’aquesta època marcada pel coronavirus.

“Tot comença tard aquest any per les normatives de la Covid-19”, va explicar Oca, que creu que “després de 6 mesos d’inactivitat cal començar suau. Tenim un mes de pretemporada quan en necessitaries sis”, afegeix. Oca torna a fer-se càrrec d’un sènior masculí després de vuit anys i assegura que va acceptar la proposta del Balàfia Vòlei perquè “em va convèncer el projecte de club. És quelcom més que portar un equip masculí, veig que aquí hi ha un projecte en creixement”.

El tècnic admet que hi ha incertesa davant d’una temporada atípica que afronta “molt il·lusionat”

El Balàfia Vòlei afronta la nova temporada amb una plantilla molt renovada. Segueixen de la campanya passada Pau Banda, Juanjo Martínez, Ferran Espasa, Òscar González, Leo Misere i Ramon González, mentre que hi ha cinc novetats, Dídac Salas, Ángel Martín, Matías Orduna, Andrei Martínez i Eddy Herrera. Quant a les baixes, són Jordi Martínez, Marc González i Edu Garcia.

Oca es mostra molt satisfet de la plantilla i creu que després de patir en les últimes campanyes “hi ha motiu per pensar a estar més tranquils, encara que sense oblidar que és un equip en formació. Però crec que se’ns presenta un any molt il·lusionant. També és cert que amb tantes novetats primer cal passar una fase de transició, però espero que sigui curta”. Admet que la situació sanitària genera “dubtes”, però que “treballarem, ens entrenarem i gaudirem. El que hagi de venir, vindrà”.

tracking