SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida encara no sap quan s'entrenarà i ja té fitxatges

Així ho assegura el director esportiu, Jordi Esteve, que critica el grup assignat

Jordi Esteve, a la dreta, conversa amb el tècnic Molo en un partit al Camp d’Esports.

Jordi Esteve, a la dreta, conversa amb el tècnic Molo en un partit al Camp d’Esports.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu encara no ha decidit la data en la qual iniciarà la pretemporada, a pesar que el club assegura que ja té fitxatges tancats per a la temporada vinent, en la qual l’objectiu tornarà a ser l’ascens a Segona A. Així ho va afirmar ahir el director esportiu, Jordi Esteve, en una entrevista a Catalunya Ràdio, en la qual també va criticar el subgrup en el qual ha quedat enquadrat el Lleida i que va donar a conèixer la Federació Espanyola (RFEF) dilluns passat.

“El Lleida té previst iniciar els entrenaments quan surti el protocol sanitari que garanteixi la seguretat als nostres treballadors”, va explicar Esteve, que va afegir que espera que sigui “com més aviat millor”. L’RFEF va anunciar dilluns que la competició a Segona B començarà el 18 d’octubre, tot i que això ha de ser ratificat el 14 de setembre “sempre que s’hagi aprovat el corresponent protocol per les autoritats governamentals”, va explicar l’Espanyola en el seu comunicat.

Jordi Esteve va ser molt crític tant amb la Catalana (FCF) com amb l’RFEF en la seua valoració del subgrup en el qual ha quedat enquadrat el Lleida, al costat dels 9 catalans restants i l’Andorra. “La valoració és negativa” i va acusar el president de la Catalana, Joan Soteras, de no defensar les propostes que li van transmetre els clubs catalans. “L’Espanyola, com sempre, va a les trobades com en l’època del dictador, amb la decisió presa abans de començar la reunió.” Va afegir que la Federació “està obsoleta” i que el president hi és únicament “per ocupar la cadira”, i va explicar que ells defensaven “un sorteig pur perquè tots tinguéssim les mateixes oportunitats d’estar a la Segona B Pro o a la Segona A”.

Va assegurar que el club està “treballant en la confecció d’un equip competitiu per aspirar al que ha aspirat en els últims 9 anys” i que el Lleida “farà un bon equip”, per acabar afirmant que “sí, ja hi ha fitxatges fets”.

Esteve també va criticar el comunicat en el qual jugadors de la passada temporada el contracte dels quals vencia el 30 de juny, van denunciar que el Lleida els posava traves per marxar. “Fem el que marca la llei. I les lleis no les fa el Lleida”, va afegir.

tracking