SEGRE

BÀSQUET LLIGA ACB

El Barça obrirà la Lliga el 20 de setembre a casa amb el San Pablo Burgos

El primer clàssic, a Madrid al desembre

El targarí Oriola durant l’amistós a Lleida contra el Múrcia.

El targarí Oriola durant l’amistós a Lleida contra el Múrcia.JAVI ENJUANES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ACB va donar a conèixer ahir el calendari de la Lliga Endesa 2020/21, integrada per 19 equips i amb uns horaris ja tancats per a les set primeres jornades, amb les tres primeres en tot just 9 dies, entre el 19 i 27 de setembre. Pel que respecta al Barça de Saras Jasikevicius i el lleidatà Pierre Oriola, que intentarà lluitar pel títol que la campanya passada li va arrabassar el Baskonia, el debut serà al Palau el 20 de setembre a les 20.00 hores contra el San Pablo Burgos. La Lliga arrancarà dissabte 19 de setembre i el Baskonia rebrà el dia 20 el València Bàsquet del lleidatà Jaume Ponsarnau.

El segon partit dels blaugranes serà a la pista de l’Unicaja Màlaga quatre dies després (21.45 hores), mentre que a la tercera jornada rebran el Retabet Bilbao Basket el diumenge 27 de setembre a les 12.30 hores.

L’equip de Jasikevicius i Oriola intentarà conquerir el títol que li ha arrabassat el Baskonia aquest any

El primer clàssic entre barcelonistes i madridistes tindrà lloc la jornada 16, el 27-28 de desembre, al WiZink Center de Madrid, mentre que el partit al Palau Blaugrana es jugarà en la jornada 30, el cap de setmana del 10-11 d’abril.

D’altra banda, els duels de l’equip de Jasikevicius contra el vigent campió Baskonia es disputaran les jornades 6 i 37. El primer matx es disputarà al Buesa Arena el 28 d’octubre, a les 18.30 hores, mentre que el duel al Palau arribarà la jornada 37, entre els dies 11 i 14 de maig.

Serà a la jornada 15 quan el Barça s’enfrontarà al Joventut de Badalona, en l’enfrontament que suposarà la tornada d’Ante Tomic i Pau Ribas al Palau Blaugrana. El partit de la segona volta, al Pavelló Olímpic de Badalona, es disputarà el 27-28 de febrer emmarcat en la jornada 24.

tracking