SEGRE

FUTBOL COMPETICIÓ

Espanya, avui contra Alemanya en el retorn de Luis Enrique al capdavant

Primera jornada de la Lliga de Nacions

Luis Enrique, durant la sessió d’entrenament d’ahir.

Luis Enrique, durant la sessió d’entrenament d’ahir.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La selecció espanyola de futbol posarà fi a una espera de gairebé nou mesos i tornarà avui a l’acció al Mercedes-Benz Arena de Stuttgart (20.45 / La1), amb un atractiu duel davant d’Alemanya i el retorn a la banqueta de forma oficial de Luis Enrique Martínez. El partit correspon a la primera jornada del Grup 4 de la Lliga de Nacions. Espanya va disputar el seu encontre el 18 de novembre al Wanda Metropolitano amb golejada (5-0) davant de Romania en el tancament de la fase de classificació per a l’EURO 2020. Aquella mateixa nit va saltar la notícia de la tornada a la banqueta de Luis Enrique després d’haver de deixar-ho vuit mesos abans per atendre la seua filla Xana.

En aquell moment hi havia a la banqueta Robert Moreno, un dels seus assistents i al capdavant de l’equip des que l’asturià va deixar l’equip. Amb tensió i final de la relació amb què havia estat la seua mà dreta, el de Gijón va recuperar el seu lloc amb l’objectiu de complir la missió que se li va encarregar de regenerar a l’equip de cara a l’Eurocopa.

El tècnic torna a l’equip un any i mig després de deixar-lo per la malaltia de la seua filla Xana

Any i mig després, Luis Enrique es torna a posar el vestit de seleccionador i, curiosament, davant del mateix rival contra qui ho havia de fer en l’aturada del març i en la mateixa competició en la qual va fer el seu primer pas, la Lliga de Nacions.

Amb un equip molt renovat, el tècnic va dir ahir que no “em preocupa haver de provar molts jugadors, encara que sigui per diferents motius. Hi ha jugadors que es retiren, altres que juguen en lligues menors i jo com a seleccionador he de buscar solucions. No em preocupa, al revés. Com a país hem guanyat molts títols en categories inferiors i el futbol espanyol continua estant a un gran nivell”, va explicar.

tracking