SEGRE

FUTBOL LLIGA DE LES NACIONS

Luis Enrique torna amb empat

Espanya evita la derrota davant d'Alemanya gràcies a un gol marcat per Gayà en el temps afegit || El blaugrana Ansu Fati va ser un dels quatre jugadors que va fer debutar el seleccionador

Jugadors de la selecció espanyola celebren el gol de Gayà al descompte, que els va salvar de la derrota.

El Ministeri de Sanitat decideix vacunar a la selecció espanyola de futbolEUROPA PRESS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un gol de José Luis Gayà en el minut 96, en l’última acció del partit, quan Espanya lamentava la seua falta de pegada, va igualar el gol de Timo Werner i va rescatar un empat 1-1 davant d’Alemanya a l’Stuttgart Arena, en la tornada del futbol de seleccions després del coronavirus i la de Luis Enrique, un any i cinc mesos després, amb un equip renovat i quatre debutants: Ferran Torres, Ansu Fati, Mikel Merino i Óscar Rodríguez.

L’esperada tornada de Luis Enrique prometia les mateixes emocions que la seua estrena de seleccionador. De Wembley a l’Stutgart Arena. D’Anglaterra a Alemanya, dos seleccions d’etern poder que es reinventen quan arriben moments baixos. Els germànics en surten d’un de recent a base de físic, amb una fornada que va demostrar el seu domini a la Lliga de Campions.

A banda d’Ansu Fati, el tècnic va fer debutar Ferran Torres, Mikel Merino i Óscar Rodríguez

Espanya manté reminiscències del toc que va impulsar l’èxit però busca amb Luis Enrique augmentar la verticalitat. Faltava el nucli dur del Bayern campió d’Europa, però l’examen era exigent tot just iniciar-se el curs, en plena pretemporada, amb a penes uns entrenaments a les cames. Luis Enrique va fer honors a jugadors veterans que porten la veu, amb un suport a Busquets en el seu moment més baix amb la seua titularitat indiscutible i una aposta per Jesús Navas de lateral. Van ser els primers canvis. Arriben amb força debutants com Ferran Torres, titular, o Ansu Fati, Mikel Merino i Óscar Rodríguez.

Tres grans parades van mantenir dempeus Espanya en el primer acte. L’intercanvi de domini era continu però la verticalitat i el perill pertanyien a Alemanya. A Espanya li torna a faltar gol, un mal endèmic, i la primera prova de Luis Enrique va ser jugar sense un punta nat com Gerard Moreno. Va apostar pel fals nou i precisament va ser Rodrigo Moreno qui va tenir les millors ocasions però va perdonar.

Davant de la falta de gol d’Espanya, el càstig va arribar als 51 minuts demostrant la importància de disposar d’un golejador. Timo Werner va enganyar De Gea per posar l’1-0. Alemanya va perdonar amb el marcador a favor i, quan s’entreveia la derrota, Gayà va salvar l’empat amb un gol en el temps afegit (96’).

Jugadors de la selecció espanyola celebren el gol de Gayà al descompte, que els va salvar de la derrota.

Jugadors de la selecció espanyola celebren el gol de Gayà al descompte, que els va salvar de la derrota.EUROPA PRESS

tracking