SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Messi es planteja seguir

El pare del jugador confirma que existeix la possibilitat que compleixi l'any de contracte que li queda amb el Barça per poder anar-se'n lliure || El crac argentí segueix sense pronunciar-se públicament

Messi continua meditant el seu futur més immediat.

Messi continua meditant el seu futur més immediat.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cas Messi podria estar fent un gir de 180 graus i ara sembla estar més dins que fora del Barça. Jorge Messi, representant i pare del davanter del Barcelona, va confirmar ahir que la possibilitat que el jugador es quedi finalment un any més en el conjunt blaugrana per complir el seu contracte està ara mateix sobre la taula. El que no estan disposats els Messi és a acceptar la renovació que ofereix el club. Preguntat per una periodista de Deportes Cuatro, a l’arribar a la Fundació Messi, sobre si estudiaven la possibilitat de seguir aquesta temporada al Barça, Jorge Messi contesto amb un lacònic “sí”.

Després de reunir-se amb els seus advocats al seu despatx, el pare del 10 va marxar a l’habitatge que el seu fill té a Castelldefels per tractar aquesta possibilitat, després que el club s’hagi mantingut ferm en la seua intenció de no negociar la sortida del jugador al·legant que té una clàusula de rescissió de 700 milions d’euros. El jugador no va sortir ahir de casa i va esperar el seu pare i el seu germà Rodrigo. Van dinar junts i durant un parell d’hores van comentar la reunió de dimecres amb Bartomeu i el Barça, les últimes novetats i les possibles sortides del cas. Encara que des de l’Argentina deien ahir que les possibilitats de seguir al Barça ja eren del 90 per cent, des de l’entorn de Messi advertien que era aviat per treure conclusions i que la decisió del futbolista no havia canviat, ja que continua enrocat en la seua idea d’abandonar el Barça aquest mateix estiu.

El City de Pep Guardiola només accedirà a incorporar l’argentí si es desvincula del Barça

S’ha de recordar que durant la cimera el pare de Messi va insistir en el desig del seu fill de marxar amb la carta de llibertat per poder fitxar per un altre equip. Tanmateix, el màxim mandatari del conjunt blaugrana li va deixar clar que el club aposta per la seua continuïtat i fins i tot li va oferir la renovació per dos temporades.

Bartomeu va demanar a Jorge Messi que convencés Leo que el millor era reintegrar-se al conjunt blaugrana –no s’ha presentat als tres primers entrenaments però el club no el sancionarà– i complir, almenys, l’any de contracte, una cosa que la família Messi està valorant.

Messi continua meditant el seu futur més immediat.

Messi continua meditant el seu futur més immediat.EFE

tracking