SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Raúl Fuster deixa el Lleida per dirigir un club a Elx

El Costa City, creat per l'internacional Saúl Ñíguez, dedicat al futbol base

Raúl Fuster ha decidit emprendre un nou rumb lluny del Camp d’Esports.

Raúl Fuster ha decidit emprendre un nou rumb lluny del Camp d’Esports.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Raúl Fuster, jugador i capità del Lleida Esportiu entre 2013 i 2016, i des del setembre del 2019 director de l’àrea de futbol, ha deixat el club lleidatà per embarcar-se en un nou projecte professional de futbol base a Elx, la seua ciutat natal. Fuster ha acceptat una oferta per ser el director esportiu del Club Costa City, entitat acabada de crear que té previst arrancar aquesta pròxima temporada 2020-21 amb uns 500 nens d’entre quatre i divuit anys, i que també aspira a engegar una àrea de futbol femení. El nou club ha estat creat pels germans Ñíguez (Saúl, el centrecampista internacional de l’Atlètic de Madrid), Aarón (exvalencianista i davanter del Màlaga) i Jonatan Jony (jugador de l’Alcoià). Val a recordar que el maig passat, durant l’aturada per la pandèmia, Saúl Ñíguez va llançar un misteriós missatge a les xarxes socials en què deia: “Nou club, l’anunciaré d’aquí a tres dies.” Es referia al Costa City.

Fuster, que al Lleida ocupava un càrrec –segons va comunicar el club en el seu dia– amb què assumia la gestió dels equips de la base, a més de treballar al costat de Jordi Esteve en la direcció tècnica i exercir d’enllaç entre plantilla i directiva, està molt il·lusionat amb aquest nou projecte de futbol formatiu a la seua ciutat. El juny passat, l’exfutbolista il·licità aconseguia la titulació de director esportiu atorgada per la Reial Federació Espanyola de Futbol després de superar el curs i el projecte final d’estudis.

Inseparable del tècnic de la primera plantilla blava Manuel Jesús Casas Molo, ha pesat més el fet de tornar a casa seua i sobretot amb el suport dels germans Ñíguez, amb els quals guarda una bona amistat des de fa anys.

Mentrestant, el Lleida Esportiu encara no ha decidit la data en la qual iniciarà la pretemporada, a pesar que el club assegura que ja té fitxatges tancats per a la temporada vinent, en la qual l’objectiu tornarà a ser l’ascens a Segona A. L’RFEF va anunciar dilluns que la competició a Segona B començarà el 18 d’octubre, encara que la decisió ha de ser ratificada el 14 de setembre, sempre que s’hagi aprovat el corresponent protocol per les autoritats governamentals.

tracking