SEGRE

BÀSQUET LEB OR

Debut al Barris Nord

El Força Lleida, al grup B, obrirà la Lliga el 16 d'octubre contra l'Almansa || Els cinc primers en aquesta primera fase jugaran per l'ascens amb cinc de l'A i la resta ho farà per no descendir

Antonio Hester i Michael Buchanan, al Barris Nord.

Antonio Hester i Michael Buchanan, al Barris Nord.JAVI ENJUANES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ICG Força Lleida obrirà la temporada el 16 d’octubre al Barris Nord, segons el sorteig celebrat ahir del calendari de la LEB Or, que aquesta temporada canvia de format a causa de la crisi sanitària i per l’augment d’equips a 19. En aquest sentit, els participants han estat dividits en dos grups per proximitat geogràfica, abaratint els costos de desplaçament, i els lleidatans formaran part del B al costat d’Almansa, Granada, Osca, Reial Múrcia, Castelló, Reial Canoe, Palma, Girona i Alacant. D’altra banda, en el grup A jugaran Valladolid, Palència, Ourense, Melilla, Càceres, Oviedo, Breogán, Tizona de Burgos i Corunya.

Els cinc primers classificats al final d’aquesta primera fase, que acabarà el 5 de març (18 partits), passaran a jugar per l’ascens amb els primers de l’altre grup, mentre que la resta d’equips passaran a una fase de permanència. En aquesta segona fase –del 12 de març al 14 de maig– s’arrossegaran els resultats amb els rivals del mateix grup i es jugarà només amb els classificats de l’altre (10 partits). Pujarà la Lliga ACB el campió de la fase d’ascens, mentre que els següents vuit disputaran una eliminatòria per passar a una final a quatre de la qual sortirà el segon equip amb dret a promocionar.

A més, baixaran a la LEB Plata els quatre últims de la fase de permanència. La Copa de la Princesa la disputaran el 22 de gener els primers classificats de cada grup al final de la primera volta.

L’ICG Força Lleida, després d’inaugurar la temporada davant de l’Almansa, tindrà el seu primer partit a domicili a la pista de l’Alacant. La primera fase l’acabarà al Barris Nord amb el derbi davant del Girona. Ara caldrà esperar a la decisió de la FEB sobre la presència de públic als pavellons de la categoria i en quin número.

Antonio Hester i Michael Buchanan, al Barris Nord.

Antonio Hester i Michael Buchanan, al Barris Nord.JAVI ENJUANES

Antonio Hester i Michael Buchanan, al Barris Nord.

Antonio Hester i Michael Buchanan, al Barris Nord.JAVI ENJUANES

tracking