SEGRE

BÀSQUET LLIGA CATALANA FEMENINA

“Hi ha màxima ambició”

Canut assenyala que la final de demà del Sedis contra al Girona serà dura, però “preferim duels físics” || “Hauran de suar per guanyar”, assegura Etxarri

583962_1.jpg

583962_1.jpgAGUSTÍ PEÑA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tècnic del Sedis, Bernat Canut, va assegurar que la final de la Lliga Catalana de demà (19.00, Esport3) contra el Girona serà un test molt complicat, tenint en compte que “amb prou feines sumem tres setmanes d’entrenaments”, però agraeix aquest tipus de duels, ja que serà “la nostra tercera prova i amb un altre equip molt dur, com ho va ser el Saragossa. Preferim aquest tipus de partits, físics, en els quals el rival ens demana el màxim. Però serem ambiciosos, perquè volem el títol”, va afegir l’entrenador. Canut es va mostrar molt satisfet amb els entrenaments d’aquestes setmanes, igual que Etxarri, que va destacar les ganes de l’equip de tornar a competir a la pista. “No portem gaire temps juntes com a equip, però a la pista comencen a veure’s coses bones, que és el més important. Sabem que el Girona és un equip molt fort, però no ens farem enrere, hauran de suar per poder-nos guanyar” va dir la jugadora, que va donar importància a obtenir el primer títol en joc de la temporada.

La capitana Geo Bahí també es va mostrar satisfeta amb les primeres setmanes de pretemporada i va assegurar que “les jugadores han vingut amb ganes de treballar i es prenen molt seriosament tot el que ens demana l’entrenador. Encara és aviat per saber-ho, però és un grup molt bo, tant dins com fora de la pista. Però hem de tenir els peus a terra, saber qui som i d’on venim. A la Lliga Femenina hi ha molt nivell i el nostre primer objectiu serà salvar-nos, per després mirar cap amunt”, va afegir en una entrevista per a RAC1.

El Sedis buscarà al Palau Blaugrana el quart títol de la Lliga contra el guanyador de les tres últimes edicions

El Cadí tindrà demà al Palau Blaugrana la difícil missió de destronar un Girona que acumula tres títols consecutius de la Lliga Catalana, encara que l’últim equip que va aconseguir batre’l van ser precisament les urgellenques. El Sedis compta a les seues vitrines amb tres títols, els més recents els del 2015 i 2016 contra el Girona, a més del del 2007, que va conquerir contra l’Olesa Espanyol.

tracking