SEGRE

TIR AMB ARC INSTAL·LACIONS

La Paeria cedirà un recinte al Club Tir amb Arc Lleida

Arquers del Club Tir amb Arc Lleida entrenant-se a Puigverd.

Arquers del Club Tir amb Arc Lleida entrenant-se a Puigverd.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Paeria està instruint un expedient de cessió de l’ús d’un terreny que es troba just al costat de les pistes municipals d’atletisme per a activitats de formació, entrenaments i tecnificació del Club Tir amb Arc Lleida. La cessió es farà efectiva una vegada passi pel ple municipal d’aquest mes i sigui aprovada.

D’aquesta forma, l’esmentat club podrà comptar amb instal·lacions a l’aire lliure, ja que des de la seua fundació el 2015, quan va crear l’escola catalana de formació, té la base d’operacions en unes dependències del pavelló Juanjo Garra. Inicialment, l’anterior equip de govern de la Paeria els havia cedit el 2017 aquest mateix terreny annex a la pista d’atletisme de les Basses que ara se’ls tornarà a cedir, però van haver de deixar d’utilitzar-lo al no estar homologat. “Va venir un dia la Guàrdia Civil i ens va dir que allà no podíem tirar fletxes perquè faltaven unes proteccions”, explica el president del Club Tir amb Arc Lleida, Simeó Fuentes. El club va plantejar als seus socis fer la inversió, però va ser rebutjada. Després de tornar a sol·licitar l’ús de la instal·lació, Fuentes assumeix que hauran de costejar la remodelació. “Cal posar dos tanques i fer unes reformes que ens costaran uns 10.000 euros, però després de 5 anys tindrem per fi instal·lació”, conclou.

Un club amb 36 arquers i amb esport inclusiu ?El Club Tir amb Arc Lleida compta actualment amb 36 arquers i una mica més de mig centenar de socis. A més, aposta per l’esport inclusiu amb Dolors Roure i Ferran de la Casa, dos arquers en cadira de rodes que, el 2018, van denunciar problemes de mobilitat en els accessos al pavelló Juanjo Garra. La Paeria va resoldre el problema arreglant l’ascensor.

tracking