FUTBOL PRETEMPORADA

Planten cara a un Tercera

El Borges, en el segon amistós de preparació, cau amb el Valls, que va resoldre a la segona meitat || L'equip de les Garrigues va tenir nombroses ocasions

L’onze que va presentar ahir el Borges en el seu amistós davant el Valls.

L’onze que va presentar ahir el Borges en el seu amistós davant el Valls.JAN

El Borges va caure ahir contra el Valls (0-2) en el segon amistós de preparació, un duel en el qual els lleidatans van plantar cara a un acabat d’ascendir a Tercera. L’equip de Manel Cazorla va tornar a donar una bona imatge i va tenir nombroses ocasions per marcar, però el futbol va premiar el més encertat.

La primera part va acabar sense gols, però va resultar entretinguda i amb un joc ràpid per tractar-se d’un test de pretemporada per a tots dos equips. Els lleidatans van tractar de tu a tu el Valls, fins i tot amb més arribades a l’àrea rival, però les centrades per part de Ramonet, en tres ocasions, i Quintillà no van trobar un clar rematador per inaugurar el marcador. Per part del Valls va destacar una vaselina de Martínez davant de Xammar, però la pilota es va estavellar en el travesser del Borges per sortir finalment per la línia de fons.

Tot just començar la segona meitat, en el minut 47, Joel hauria pogut avançar els locals, però el seu fort xut es va estavellar al travesser. Del possible 1-0 es va passar al 0-1, després que el Valls tingués més encert. En el minut 67 Ricki de Antonio va llançar una falta directa que va entrar per l’escaire esquerre de la meta defensada per Monseny.

Els lleidatans haurien pogut igualar el partit en el 71, però Patrick va llançar fora una clara ocasió després d’una centrada precisa d’Eric. En el minut 78 va arribar el segon i definitiu del Valls, en una gran jugada individual de Sergi Gesti.

El Borges, que va obrir la ronda d’amistosos amb una victòria davant del Linyola de Segona Catalana (2-0), tornarà a mesurar-se a un rival de Tercera en el seu pròxim compromís. El conjunt de les Garrigues rebrà al Municipal el Pobla de Mafumet el diumenge 13 (19.00 h).