SEGRE

BÀSQUET LEB OR

El Força Lleida disputarà vuit amistosos de pretemporada

El primer rival serà el Benicarló, al qual es mesurarà el dia 16 al Barris Nord

El Força Lleida ha iniciat aquesta setmana els entrenaments de pretemporada al Barris Nord.

El Força Lleida ha iniciat aquesta setmana els entrenaments de pretemporada al Barris Nord.JAVI ENJUANES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ICG Força Lleida jugarà vuit partits amistosos de preparació abans del seu debut a la LEB Or, previst per al 16 d’octubre contra l’Almansa al Barris Nord. Tots els tests de l’equip que dirigeix Gustavo Aranzana seran a porta tancada a causa de la crisi sanitària i quatre dels encontres els disputarà al seu pavelló, amb la culminació de preparació el dia 10 d’octubre amb la final de la Lliga Catalana contra el Girona a Balaguer.

El primer partit de pretemporada de l’ICG Lleida està previst per al dimecres 16 (20.00) al Barris Nord davant del Benicarló, un dels equips que formen part del grup Est de LEB Plata i rival del Pardinyes. El següent partit serà el diumenge 20 (19.00) a Banyoles amb el Girona, un dels equips que han aconseguit l’ascens a la LEB Or. Tres dies després, el dimecres 23 i en horari per determinar, es disputarà l’esperat derbi contra el Pardinyes al Barris Nord. El Peñas Osca, un habitual en les pretemporades de l’equip, no faltarà a la cita d’enguany i serà el rival per a l’amistós del dissabte 26, també a Lleida.

El cinquè amistós per als d’Aranzana serà el dimecres 29 (20.00) davant del CB Tarragona, un altre equip de LEB Plata, i el 3 d’octubre el Força Lleida viatjarà a Castelló per enfrontar-se a un dels seus rivals de la temporada.

El penúltim duel de preparació serà dimecres 7 d’octubre, quan el conjunt lleidatà tornarà la visita al Peñas Osca. Finalment, el 10 d’octubre tindrà lloc la final de la Lliga Catalana contra el Girona a Balaguer, un partit que està previst inicialment a les 18.30.

La direcció tècnica ha programat una sèrie d’amistosos sense llargs desplaçaments a causa de la situació provocada per la Covid-19 i el viatge més llarg serà el de Castelló. El club va voler remarcar que aquesta sèrie de partits pot patir modificacions i fins i tot cancel·lacions, depenent de l’evolució de la pandèmia i, especialment, de la salut dels equips. Una pretemporada atípica per al Força Lleida, ja que inicialment no es preveu la presència de públic a les grades a l’espera que la Federació Espanyola faci públic la setmana vinent el protocol sanitari per als conjunts de LEB Or.

tracking