SEGRE

AUTOMOBILISME GRAN PREMI D?ITÀLIA

Hamilton firma la 'pole' a Monza i Sainz sortirà tercer des de la graella

Sainz conversa amb Hamilton ahir a Monza.

Sainz conversa amb Hamilton ahir a Monza.JENIFER LORENZINI / POOL/EPA/EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’anglès Lewis Hamilton (Mercedes), líder del Mundial de Fórmula 1, sortirà primer avui en el Gran Premi d’Itàlia, el vuitè del certamen, que es disputa al circuit de Monza, on l’espanyol Carlos Sainz (McLaren) sortirà tercer, al costat del mexicà Sergio Pérez (Racing Point).

Hamilton, sèxtuple campió del món, va elevar a 94 el seu propi rècord històric de poles en Fórmula 1, al cobrir els 5.793 metres del llegendari circuit llombard en un minut, 18 segons i 887 mil·lèsimes, 69 menys que el seu company finès Valtteri Bottas.

Sainz, a vuit dècimes, sortirà tercer, des de la segona fila, al costat de Checo Pérez, que es va quedar a 833 mil·lèsimes de l’anglès i arrancarà quart a Monza.

Sainz, que dimarts passat va complir 26 anys, va declarar després de la sessió que es va sentir “fort des del principi” de la qualificació, en la qual va anar “intentant millorar” en tot moment.

“M’he sentit fort des del principi, des de la Q1; i sempre he anat intentat millorar, perquè el 19,6 (un minut, dinou segons i sis dècimes) del principi crec que m’hauria deixat cinquè”, va explicar Sainz en l’entrevista oficial de la FIA (Federació Internacional de l’Automòbil) a la zona de meta.

tracking