SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Messi tornarà demà

L'argentí s'incorporarà als entrenaments en solitari i sempre que el test previ de PCR resulti negatiu || Silenci de Bartomeu i la junta després de l'anunci de divendres que es quedava

Leo Messi, en foto d’arxiu, té previst posar-se a les ordres de Koeman demà dilluns.

Leo Messi, en foto d’arxiu, té previst posar-se a les ordres de Koeman demà dilluns.RAFAEL MARCHANTE/EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nou Barça de Ronald Koeman va completar ahir l’última sessió de la setmana, encara sense el davanter Lionel Messi, pendent de la prova PCR del coronavirus, a la qual s’ha de sotmetre abans de reincorporar-se als entrenaments. Si el resultat del test és negatiu, Messi s’exercitarà per primera vegada a les ordres de Koeman demà dilluns, encara que els primers dies ho haurà de fer en solitari, tal com estableix el protocol sanitari de LaLiga.

I és que la plantilla gaudirà avui d’un dia de descans abans de tornar l’endemà al treball, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, per començar la segona setmana de pretemporada. Ho farà amb l’astre argentí, que divendres va confirmar que finalment complirà l’any que li queda de contracte amb el Barça, ja que el club s’ha negat a donar-li la carta de llibertat per fitxar per un altre equip tal com era el seu desig.

La fredor de la cúpula blaugrana contrasta amb l’entusiasme de l’oposició, alineada amb Leo

“El Barça està per sobre de totes les persones i el dia que se’n vagi Messi el club seguirà guanyant”

L’anunci que es queda ha estat, tanmateix, acollit amb fredor per la directiva, que ha respost amb silenci. Cap veu autoritzada de la cúpula blaugrana s’ha pronunciat sobre les paraules de l’argentí. L’única reacció del Barça, com a institució, va ser publicar l’entrevista a Messi titulant pel seu amor a la institució.

Però, en cap moment, els directius del club han valorat la polèmica de les últimes setmanes. L’última vegada que Josep Maria Bartomeu va parlar en públic va ser en la roda de premsa de comiat de Rakitic dimecres passat.

Mentrestant, l’oposició, que està recollint firmes per dur a terme una moció de censura a l’actual junta directiva, és conscient que Leo Messi ha deixat molt tocat el president Bartomeu. El 10 blaugrana es convertirà, segurament, en un dels principals arguments dels precandidats per mobilitzar la grada.

tracking