FUTBOL LLIGA DE NACIONS

Ansu fa història amb la selecció

En el debut com a titular es va convertir amb 17 anys en el golejador més jove de l'absoluta || Exhibició contra Ucraïna

Ansu Fati és perseguit pels seus companys després d’anotar el gol que suposava el 3-0.EFE

Espanya va golejar Ucraïna ahir a la nit per 4-0, després d’una gran primera part a l’estadi Alfredo Di Stéfano amb una exhibició d’Ansu Fati en el seu primer partit com a titular amb l’absoluta, en què va fer un gol que el converteix en el golejador més jove de la història de la selecció amb 17 anys i 311 dies. Ansu va firmar una primera part inoblidable. Va provocar el penal que obria el partit al minut i mig amb gol de Ramos i va desequilibrar contínuament generant perill. Espanya va passar per sobre d’Ucraïna i va ser un vendaval. Ramos va firmar amb un cop de cap el seu doblet als 29 minuts i tres després Ansu Fati va firmar un gran gol amb retallada i xut amb la dreta ajustat al pal.

Luis Enrique va refrescar el seu onze respecte al de Stuttgart, sobretot a dalt, on van formar Gerard Moreno, Dani Olmo i l’esperat Ansu Fati.

Amb 3-0 al descans i el partit controlat, Luis Enrique va anar movent l’equip, amb un debut més, el d’Eric García, relleu de Sergio Ramos, mentre que Reguilón i Merino van tenir les millors opcions per augmentar el compte golejador. Dels d’Andriy Sxevxenko no hi havia notícies malgrat que els minuts i el cansament obrien més espais. Óscar Rodríguez va topar amb una bona mà de Piatov i Ansu Fati es va quedar molt a prop del doblet, però va ser un altre jove que pica a la porta, Ferran Torres, el que va tancar executant amb qualitat una pilota perduda a l’àrea una golejada entelada per la possible lesió de Reguilón.

Amb l’empat d’ahir d’Alemanya a Basilea contra Suïssa (1-1), l’equip espanyol lidera el grup amb 4 punts. Segona és Ucraïna amb tres punts, tercera Alemanya amb dos i Suïssa és a la cua amb un punt.

“Vull convèncer Koeman” El blaugrana Ansu Fati va dir després del matx: “Estic molt content sobretot per la victòria de l’equip. Hem fet un bon partit.” Sobre el Barça, va assenyalar: “Convèncer Koeman? Jo continuaré treballant i el míster és qui decideix.” “M’entrenaré al màxim i si tinc l’oportunitat intentaré aprofitar-la”, va assegurar.