SEGRE

DEPORTES

L'Escanyabocs estrena un Open d'escalada aquest any

La tretzena edició, ajornada al maig, se celebrarà els dies 19 i 20 || El descens de positius a la zona ha permès que es pugui dur a terme

La prova, que arriba a la tretzena edició, es va presentar ahir al Parc del Segre.

La prova, que arriba a la tretzena edició, es va presentar ahir al Parc del Segre.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Seu d’Urgell celebrarà el cap de setmana del 19 i 20 de setembre la tretzena edició de l’Escanyabocs, que va haver de ser posposat al maig a causa de la situació sanitària provocada per la Covid-19. L’edició d’aquest any incorpora un Open d’escalada com a novetat i manté les proves tradicionals: el trail running, el raid d’aventura, la carrera d’orientació nocturna, la marxa nòrdica i la pedalada BTT, totes amb el Parc del Segre com a centre neuràlgic.

L’alcalde de la Seu, Jordi Fàbrega, va dir durant la presentació d’ahir que “l’Escanyabocs és part de l’ADN de la Seu d’Urgell” i va destacar la importància d’haver ajornat i no anul·lat la prova.

A més, també va remarcar la importància de la millora de les dades sanitàries dels últims dies, ja que “gràcies a la responsabilitat col·lectiva, els índexs són prou bons per poder celebrar l’Escanyabocs amb garanties”.

La tretzena edició de la prova incorpora com a novetat un Open d’escalada que es durà a terme al Rocòdrom del Parc del Segre diumenge a les 09.00 del matí. L’activitat pretén donar a conèixer les instal·lacions de la ciutat i promocionar la Seu d’Urgell com a ciutat referent també pel que fa a aquesta disciplina, que constarà d’entre 12 i 15 vies de diferents dificultats.

tracking