SEGRE

BÀSQUET LEB OR

“Veurem el millor Bulic”

El bosnià assegura que té marge de millora malgrat la seua experiència a la LEB Or || “Aranzana és la principal raó per la qual sóc al Força Lleida”

Mirza Bulic, en la seua presentació com a nou jugador del Força Lleida.

Mirza Bulic, en la seua presentació com a nou jugador del Força Lleida.JAVI ENJUANES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mirza Bulic està convençut que aquesta temporada podrà mostrar el seu potencial com a jugador de bàsquet i que amb la samarreta del Força Lleida es veurà la seua millor versió, malgrat que durant la seua etapa al Corunya va ser un dels millors alers pivot de la LEB Or. “Estic convençut que veurem el millor Mirza Bulic. Fa cinc temporades que jugo en competicions FEB i estic convençut que encara no he mostrat la meua millor versió. Serà una temporada complicada per a tothom, però crec que amb treball podem ser un equip a tenir en compte”, va assenyalar l’internacional bosnià durant la seua presentació. Bulic, que arriba a l’ICG Lleida procedent del Melilla després d’un any i mig al Corunya, va admetre que la principal raó per la qual va fitxar va ser la direcció de Gustavo Aranzana. “Si sóc aquí és 100% per ell. És un projecte que em va encantar i espero poder guanyar molts partits amb el Força Lleida”, va dir el jugador. A més, va destacar la implicació de la plantilla. “Jugadors com Marcus Vinicius arriben al pavelló una hora abans de la sessió per fer el seu treball individual i molts es queden després de l’entrenament per continuar millorant. Això demostra que estem molt implicats, m’encanta aquesta mentalitat de l’equip”, va afegir Bulic.

Per la seua part, Joaquín Prado, director esportiu del club, va assenyalar que el fitxatge de Bulic “és d’un enorme valor, ja que té un gran coneixement de la LEB Or i del treball amb Gustavo Aranzana com a entrenador. El seu millor bàsquet el vam poder veure amb ell com a tècnic del Corunya i tots dos s’entenen molt bé. Estem convençuts que ell té encara molta capacitat per créixer, està en una bona edat perquè puguem veure la seua millor versió a la pista. Creiem que serà un referent per a l’equip i que, com altres jugadors de la plantilla, destaca per la polivalència. Pot jugar obert i també sota els cèrcols. És un jugador que treballa molt en defensa i que sap córrer la pista”, va afegir sobre Bulic, que ha firmat per una temporada amb l’opció de renovar al final de la 2020-21.

tracking