SEGRE

MOTOCICLISME XOU

Anul·len el Freestyle Zombies al Barris Nord per restriccions d'aforament

El Lleides considera “inviable” afrontar l'esdeveniment amb un terç del públic

El xou que cada Sant Esteve organitzava el Lleides havia reunit uns 4.000 espectadors.

El xou que cada Sant Esteve organitzava el Lleides havia reunit uns 4.000 espectadors.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleides va anunciar ahir la cancel·lació del Freestyle Zombies 2020, la tercera edició del qual havia de celebrar-se, com és tradició, el proper 26 de desembre al Barris Nord. La incertesa que existeix per la pandèmia de la Covid-19 i les restriccions de públic que es presumeix que hi haurà per aquestes dates “fan inviable que puguem tirar endavant l’esdeveniment”, va assegurar el seu màxim responsable, Antonio Navas, que va deixar clar que “l’any que ve tornarem, si la situació s’ha normalitzat”.

El president del Lleides reconeix que “hi ha massa dubtes per tirar endavant un esdeveniment d’aquesta magnitud” i destaca que el Freestyle Zombies, que en les dos edicions anteriors va reunir uns 4.000 espectadors, necessita un aforament ampli per garantir la viabilitat econòmica. “No sabem com estarà la situació al desembre, però no podem muntar un esdeveniment com aquest amb tants dubtes i sabent que gairebé segur haurem de reduir l’aforament a un terç, cosa inviable per poder quadrar el pressupost”, va afegir.

La situació s’agreujava pel fet que la majoria de participants en el xou eren estrangers. “Això ho dificultava tot molt més, ja que el més segur és que haguessin hagut de fer una quarantena, a part de la incertesa de si podrien viatjar des dels seus respectius països”, va agregar Navas, que va descartar fer un espectacle més reduït per salvar la tercera edició.

“Vam estar meditant si fer una cosa més simple, que fos rendible amb menys públic, però pensem que si no podíem fer el xou que volíem, millor deixar-ho per a l’any que ve”, va sentenciar.

El Freestyle Zombies no ha estat l’únic esdeveniment impulsat pel Lleides que la crisi sanitària de la Covid ha trastocat del tot. Al marge de les exhibicions que el club lleidatà ha hagut de cancel·lar per diferents punts de la geografia espanyola i europea, també ha hagut d’aparcar el seu nou projecte, el Freestyle Tour, que tenia per objectiu exportar l’esdeveniment del Barris Nord, una mica més reduït, a altres ciutats espanyoles. Fins i tot ja tenien concretades dos exhibicions.

tracking