SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Depay admet l'interès del Barça pel seu fitxatge

El president del Lió qualifica de “ximpleria” el traspàs del futbolista holandès

Leo Messi durant la feina individual a la sessió matinal del Barça a la Ciutat Esportiva.

Leo Messi durant la feina individual a la sessió matinal del Barça a la Ciutat Esportiva.FCB

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Memphis Depay, que encara té un any de contracte amb el Lió, va confirmar que existeix interès del Barça i també de la Roma pel seu fitxatge. “No he tingut gaires contactes amb el meu agent, així que esperarem. Sé que hi ha interès, però més enllà d’això no hi ha res més que dir”, va assenyalar el davanter després de la reunió de dilluns entre els Països Baixos i Itàlia, quan un periodista de la cadena NOS li va preguntar per les informacions que el vinculen als dos clubs. Segons la premsa neerlandesa, Depay està molt prop d’un acord amb el club blaugrana, un traspàs que comptaria amb el vistiplau del Lió, previ pagament d’una xifra entre 25 i 30 milions d’euros. “Hem de veure què passa. Torno al club aquest dimarts. Després ja veurem com continuem”, va afegir el futbolista, que va respondre amb calma i sense gairebé gesticular.

D’altra banda, el president del club francès, Jean-Michel Aulas, ja prepara el terreny per encarar amb duresa una futura negociació. En aquest sentit, va qualificar de “ximpleria” l’anunci imminent del traspàs del jugador i va avisar que té una estratègia preparada sobre això i que espera un bon any per al seu equip. Sens dubte, un missatge per intentar treure el màxim de rendiment a l’operació.

Koeman no vol forçar Leo, que fa 2 dies que s’entrena en solitari després de la reincorporació

L’elevat preu de Lautaro, per qui l’Inter demana al voltant de 90 milions d’euros, ha col·locat Depay com el principal objectiu per a la davantera blaugrana. Koeman el coneix perfectament del seu pas per la selecció i ara ha pensat en ell com a substitut de Luis Suárez. El tècnic també contempla Ansu Fati com una alternativa per ocupar el lloc de 9 en el sistema de joc.

tracking