El Pardinyes salda el segon amistós amb un contundent triomf

Mads Stürup busca un company a qui passar la pilota.

Mads Stürup busca un company a qui passar la pilota.POL PUERTAS

El Pardinyes va saldar el seu segon amistós de pretemporada amb una clara victòria (81-60) sobre l’Igualada, equip que competeix a la Lliga EBA. El conjunt que dirigeix Gerard Encuentra, que dissabte va derrotar el CN Tàrrega, va tornar a mostrar-se intens en defensa i molt encertat en atac, a l’espera que arribi al club la seua última incorporació, el nord-americà Malik Miller. El Pardinyes va marcar terreny des dels primers compassos i va agafar una còmoda renda al final del quart inicial (19-11). Tanmateix, no va aconseguir desenganxar-se de l’Igualada, que es va mantenir dins del matx fins a arribar al descans (35-27).

Va ser a partir del tercer quart quan els lleidatans van començar a guanyar confiança en atac i van anar augmentant diferències fins a tancar el tercer quart amb 16 punts de marge (59-43). En els últims deu minuts es va mantenir el guió, amb el Pardinyes dominant i l’Igualada intentant mostrar una bona imatge. Al final, els d’Encuentra es van imposar per 21 punts de diferència. Rubín de Celis va estar especialment encertat en l’apartat ofensiu, aportant 14 punts a la victòria del seu equip.