BÀSQUET PRETEMPORADA

Test seriós del Sedis

Suma la segona victòria de la pretemporada al superar el Tolosa || Williams i Jespersen, les més destacades

Laura Peña aprofita un bloqueig de Geo Bahí per superar la defensora del Tolosa.CYNTHIA SANS

El Sedis va treure nota en el seu quart test de la pretemporada, en el qual va superar el Tolosa francès per un clar 78-60 i va sumar la segona victòria de la preparació. La nord-americana Danni Williams va demostrar de nou la capacitat anotadora i se’n va anar fins als 18 punts per ser la més destacada juntament amb Jespersen. Amb el primer avantatge de 8-2, va arribar una lleugera reacció visitant, amb un 0-4 per arribar a l’equador de primer període. L’aparició de Williams i Bahí va fer impossible que les visitants s’atansessin més al marcador i va catapultar les lleidatanes fins a tancar el primer parcial (23-14). L’encert exterior de Jespersen va establir un avantatge de 15 punts per al Cadí (38-23) al segon quart. Les visitants van apostar per una defensa zonal per intentar frenar l’ofensiva lleidatana. Uns últims minuts de desconnexió van permetre al Tolosa reduir la diferència abans del descans fins al 46-34. Després del pas pels vestidors, el Cadí va apostar per la pressió i va provocar errors de les visitants, que s’anaven fent petites en atac. La rotació de banqueta va afavorir un Cadí que va aconseguir un avantatge de 20 punts després d’una cistella d’Ariadna Pujol amb assistència de Laia Raventós, a dos minuts del final del quart (64-44). Una nova empenta de les franceses va fer que el tercer període acabés 65-53. Els últims deu minuts van començar amb un parcial de 9-0 amb cistelles de Laia Raventós, Irati Etxarri i Serena-Lynn Geldof. Amb el 74-53 al marcador es va començar a notar el desgast dels dos equips i el partit va anar baixant d’intensitat.