FUTBOL PRETEMPORADA

Derrota del Tàrrega en el primer amistós amb públic

Derrota del Tàrrega en el primer amistós, al qual assisteixen uns 150 aficionats || La grada principal del camp, reservada per als suplents dels equips

El Tàrrega es va estrenar en pretemporada amb una ajustada derrota davant el Calaf.FRANCESC GASULL

El Tàrrega, que no jugava un partit des de l’1 de març, quan es va cancel·lar la Lliga de Primera Catalana, va tornar a disputar ahir un encontre, encara que fos amistós i de pretemporada. En el quart duel programat –els anteriors van ser cancel·lats per símptomes de Covid-19 en jugadors rivals–, els blaugranes van caure per 1-2 davant del Calaf, equip de Segona Catalana. Els espectadors, perquè el xoc va ser de portes obertes per als aficionats, van poder assistir-hi prenent totes les mesures sanitàries d’utilització de mascareta, rentat de mans, temperatura corporal i distanciament social. També es va limitar l’aforament del Joan Capdevila a uns 150 espectadors, sense poder ocupar la tribuna principal a l’estar habilitada per als jugadors suplents i els membres auxiliars de cada equip.

El resultat final d’1-2 no va reflectir de cap manera el que va ser el partit, especialment pel que va poder veure’s durant la primera meitat. No així a la segona, en què el Calaf va ser molt més efectiu que el Tàrrega i va acabar imposant-se. La primera part del duel va ser totalment dominada per l’equip blaugrana i va finalitzar amb el resultat d’1-0, gràcies a una diana de Hichem al finalitzar una gran jugada de Maikel i Farré. Maikel podria haver augmentat l’avantatge a favor del Tàrrega al minut 35, però el seu llançament de falta el va acabar desviant el porter visitant. En la segona part, el Calaf va tenir l’ocasió d’empatar en el minut 60, a la sortida d’un córner, però la jugada va acabar en res. Tanmateix, en el minut 82 Palacios va aconseguir l’1-1 per al Calaf. Cinc minuts després, Pallarès va marcar el segon gol dels visitants, sense donar temps als de la capital de l’Urgell per reaccionar.

Després de disputar finalment el primer amistós de pretemporada, els blaugranes tenen previst disputar diumenge (19.00) la 23 edició del Ciutat de Tàrrega davant el Terrassa, equip de Tercera.