SEGRE

FUTBOL FEDERACIONS

El president de la Catalana prescindeix del lleidatà Terés

L'aparta dels càrrecs com a vicepresident de l'FCF i delegat a Lleida

Terés, segon per l’esquerra, al costat de Soteras, centre, durant la presa de possessió d’aquest el 2018.

Terés, segon per l’esquerra, al costat de Soteras, centre, durant la presa de possessió d’aquest el 2018.FCF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president de la Federació Catalana de Futbol Joan Soteras ha decidit apartar el lleidatà Jordi Terés dels càrrecs de vicepresident federatiu i delegat territorial a Lleida, tal com va confirmar ahir a aquest diari el mateix Terés. El directiu lleidatà va reconèixer que es va sorprendre quan li van comunicar que Soteras no comptava amb ell per al seu mandat, segons va informar Mundo Deportivo, ja que l’expresident del Sabadell, de setanta-dos anys, aspira d’aquí a dos anys a la reelecció fins al 2026.

Va ser un altre lleidatà, el que ha exercit de responsable del departament de futbol platja, Raül Sus, el que va fer d’emissari del president per comunicar a Terés que havia de deixar els càrrecs, tant de vicepresident com de delegat a Lleida. Dimecres passat se li va comunicar a Terés que se’l desconvocava de la reunió de la junta executiva i de delegats –ja que també era responsable de la coordinació de delegacions– de dimecres vinent. Tanmateix, el lleidatà sí que pensa ser a la reunió de la junta directiva del dia 23, ja que com a directiu electe no el poden destituir.

Per assegurar-se que l’estaven convidant a anar-se’n, Jordi Terés va trucar a Joan Soteras i aquest li va dir que no tenia la seua confiança. El directiu lleidatà, que no va voler fer ahir declaracions, està molt dolgut perquè considera que en els quinze anys que porta com a federatiu no ha deixat de complir les seues obligacions ni se li pot atribuir cap irregularitat. És més, creu que s’ha esforçat a ajudar el futbol català més modest. En declaracions a Mundo Deportivo, Terés arriba a dir que “no entenc que es rebotin per un dinar [sense especificar de què es tracta]. Joan Soteras hauria de preocupar-se més dels que treuen fora els documents privats de la federació que poden ser sancionats penalment”.

Jordi Terés Arrià, de cinquanta-cinc anys, va ser exjugador de la base de la UE Lleida, Vilanova de la Barca, Atlètic Segre i Torrefarrera, extècnic i directiu del Vilanova, i federatiu des del 2005. De la mà d’Andreu Subies, primer va ser subdelegat i posteriorment delegat fins a arribar a la vicepresidència. Soteras va arribar a la presidència el 2018 sense ser escollit ja que va delegar en ell Subies.

tracking