FUTBOL PRETEMPORADA

Primer test amb nota per a l'AEM

Planta cara a l'Espanyol, de Primera, en l'estrena de la pretemporada || Celia marca l'únic gol de les lleidatanes

Pixu lluita pel control de la pilota amb una jugadora rival.

Pixu lluita pel control de la pilota amb una jugadora rival.MAITE MONNÉ

L’AEM va saldar el primer amistós de pretemporada amb un digne resultat davant l’Espanyol, equip de Primera que va haver d’esforçar-se al màxim per poder superar el conjunt de Roger Lamesa (1-2). Les lleidatanes van veure com la davantera argentina Szymanowski decidia el duel amb la seua efectivitat davant Laura Martí i la nord-americana Audrey Baldwin, encara que Celia Ruano va retallar diferències al tram final. A l’AEM fins i tot li van anul·lar un gol als primers compassos de la segona meitat, una diana que hauria significat l’1-1 La igualtat de la primera meitat, amb ocasions per als dos conjunts, la va trencar als 36 minuts Szymanowski, amb el seu primer gol amb l’Espanyol. Malgrat la diana en contra, l’AEM va seguir inquietant la porteria de Dossey, tot i que el 0-1 es va mantenir fins al descans. A la represa, hi va haver canvi de portera al conjunt lleidatà, amb l’entrada de Baldwin, i l’AEM va aconseguir l’empat, tot i que el gol d’Andrea va ser anul·lat per la col·legiada. Szymanowski va demostrar que serà una de les referents de l’Espanyol de la temporada i va ampliar diferències per a l’equip visitant als 57 minuts. L’AEM ho va seguir intentant, però va topar un cop i un altre amb la forta defensa de l’equip barceloní. A la recta final, l’equip de Lamesa va aconseguir finalment el premi a la insistència amb l’1-2, obra de Celia Ruano. Les lleidatanes van seguir intentant-ho, però el resultat ja no es va moure i l’Espanyol es va endur la victòria del Recasens.

La Liga Reto Iberdrola, en què competirà l’AEM, quedarà dividida en quatre subgrups, segons apunten diversos mitjans. Athletic, Alabès, Osasuna, Saragossa, Barcelona B, Espanyol B, Seagull i Collerenc serien rivals de l’AEM.

L’Atlètic Lleida supera el juvenil de l’At. Segre en un amistós L’Atlètic Lleida es va imposar ahir al juvenil de l’Atlètic Segre per 2-4 en un amistós de preparació vistós en què les d’Ismael Mariani van fer valer la seua experiència. La primera meitat va ser intensa, amb ocasions per a Edu i Diaka, i Tuto va inaugurar el marcador als 35 minuts (0-1). A la segona, va començar a notar-se la diferència física i l’Atlètic Lleida va fer tres gols més, obra de Joel i Adri, aquest per partida doble. El juvenil de l’Atlètic Segre no es va arrugar i en els minuts finals va retallar diferències amb dos gols d’Edu i Cabezas per al 2-4.