SEGRE

ATLETISME CAMPIONATS D?ESPANYA ABSOLUTS

Arnau Monné, bronze a l'Estatal

Als 100 metres amb la mateixa marca que el segon

Monné, ahir amb la medalla amb Fran Carrillo, l’entrenador.

Monné, ahir amb la medalla amb Fran Carrillo, l’entrenador.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’atleta de Tàrrega Arnau Monné va conquerir ahir la medalla de bronze a la prova dels 100 metres dels Campionats d’Espanya Absoluts que es disputen aquest cap de setmana en diverses seus de la comunitat madrilenya per evitar massificacions a causa de la pandèmia de la Covid-19. L’alegria proporcionada per Monné a l’atletisme lleidatà pot avui augmentar-se amb Aleix Porras i, sobretot, Bernat Erta, que correran les finals de 400 tanques i 400 de llisos respectivament.

Arnau Monné, a la prova dels més ràpids, va competir a un gran nivell i va quedar tercer en una accidentada final de l’hectòmetre, amb el mateix temps que el segon classificat (10.52), Sergio Juárez (Playas de Castelló). El títol va ser per a Pablo Montalvo (Marathon), amb 10.40. La final va haver de disputar-se dos vegades. En la primera temptativa, els trets d’anul·lació de la carrera es van executar amb molt retard, quan la majoria d’atletes ja havien recorregut els 100 metres corresponents. A la segona temptativa, mitja hora més tard, va ser desqualificat per sortida nul·la el gran favorit, Sergio López, i que havia estat el més ràpid a la sèrie anul·lada. Monné va admetre després de la carrera que “és un resultat que no esperàvem per les condicions en què hem hagut d’entrenar-nos. Vaig venir aquí a disfrutar”. I es va queixar per les sortides nul·les. “Això t’afecta psicològicament perquè veus que has de fer més esforç que els altres”, va concloure.

Aleix Porras en 400 tanques i, sobretot, Bernat Erta en els 400 llisos buscaran avui les medalles

Per la seua part, Bernat Erta correrà avui la final sent segon sense forçar la seua sèrie de 400 amb 47.32, lluny del 46.24 que té com a marca personal. “M’he sentit bé, no he corregut a ritme gaire accelerat i he preferit no gastar energies i reservar-me per a la final, on l’objectiu és l’or”, va dir Erta.

També va passar a la final Aleix Porras en 400 tanques a l’acabar tercer a la semifinal amb 52.79. Qui no va poder passar a la final de 800 va ser Núria Tilló, tercera a la semifinal de 800. Finalment, Elena Llobera va ser sisena en longitud amb 5,92 m.

tracking